Al meer dan 80 kindvriendelijke adressen in Europa!

Al meer dan 80 kindvriendelijke adressen in Europa!

Hoewel onze website www.metkidsopvakantie.nl eigenlijk pas op 1 november 2014 van start gaat, zijn nu al een flink aantal kindvriendelijke accommodaties op de site vermeld. Inmiddels kan je op de website al meer dan 80 kindvriendelijke adressen vinden, verspreid over Frankrijk, Italië, Oostenrijk, Portugal en Spanje.

De vermelde kindvriendelijke accommodaties hebben gemeen dat kinderen van harte welkom zijn en dat er voor de kids ook echt iets extra’s wordt geboden. Dat kan heel eenvoudig een leuk speeltuintje zijn of wat boerderijdieren om mee te knuffelen. Maar ook wat uitgebreider met een kinderzwembad of een vorm van animatie. Voor elk wat wils op www.metkidsopvakantie.nl!

En we zijn nog lang niet klaar! Want nog altijd zijn we druk bezig om leuke kindvriendelijke adresjes te vinden en toe te voegen aan onze selectie. Heb je zelf misschien nog een goede tip? Laat ons dat dan even weten!

Om geen leuke nieuwtjes en achtergrondinformatie over de geselecteerde kindvriendelijke accommodaties te missen, kan je ons volgen op Facebook, Twitter en natuurlijk via ons blog. En heb je je al aangemeld voor onze nieuwsbrief? Met enige regelmaat ontvang je dan leuke informatie over de vakantie met kids in je mailbox.

Share

Welkom op het blog van Met kids op vakantie

Welkom!

Van harte welkom op ons blog. Hier zullen wij je regelmatig op de hoogte houden van alles dat interessant is voor een leuke vakantie met je kinderen. Bijvoorbeeld wat achtergrondinformatie over een van de door ons geselecteerde kindvriendelijke bestemmingen of een leuk nieuw product dat handig is op reis met kids. Wil je geen nieuwtjes missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Dan krijg je regelmatig een update van Met kids op vakantie in je mailbox.

We wensen je veel leesplezier en hopen dat je veel inspiratie kunt halen uit onze website!

Met kids op vakantie

Share