Terug naar het overzicht Zuid-Duitsland

Land: Duitsland
Regio:
Zuid-Duitsland
(Baden-Württemburg)
Gemeente:
Dornstetten
Km vanaf Utrecht:
600

 

 

 

Adresgegevens:
Höhencamping Königskanzel
Freizeitweg 1
72280 Dornstetten-Hallwangen
Telefoon: +49 74 43 67 30
E-mail: info@camping-koenigskanzel.de
Website: www.camping-koenigskanzel.de

Omschrijving door de eigenaar
Höhencamping Königskanzel is een kleinschalige familiecamping in Dornstetten, Baden-Württemberg. Deze terrassencamping biedt traditionele kampeerplaatsen en blokhutten aan.

Naast een heerlijk zwembad voor jong en oud, zijn er voor kinderen extra voorzieningen. Zo is er een leuke speeltuin met diverse klim- en speeltoestellen, tafeltennis en een zandbak. Op kleine schaal wordt er ook nog ander vermaak voor de kids aangeboden, zoals knutselen en spelen op een zeephelling. Voor de allerkleinsten is er een peuterbadje.

Op Höhencamping Königskanzel is een snackbar en een restaurant met kleine kaart aanwezig, evenals een winkeltje met eerste levensbehoeften en dagelijks vers brood. Wifi internet is beschikbaar. Ook is er een beautycentrum.


In de omgeving van de camping is ook van alles te doen. Het leuke stadje Dornstetten en het kasteel Burg Hohenzollern bijvoorbeeld. Bijzonder leuk met de kinderen is het Blotevoetenpark (Barfusspark), waar je op je bloten voeten de wereld onder je op een heel andere manier ervaart. Een dagje naar het grote pretpark Europa Park in Rust of waterpark Panorama Bad Freudenstadt is ook erg leuk met de kinderen.

Faciliteiten
Wifi internet – zwembad – kinderbadje – maaltijden – speeltuintje – speeltoestellen – wasmachine

Kaart
Klik hier om deze locatie op Google Maps weer te geven.

Share