Terug naar het overzicht Aquitanië

Land: Frankrijk
Regio:
Aquitanië (Dordogne)
Gemeente:
Cadouin
Km vanaf Utrecht:
1010

 

 

 

Adresgegevens:
Rastaillou Domaine de Vacances
Rastaillou
24480 Salles de Cadouin
Telefoon: +33 5 53 57 44 02
E-mail: info@rastaillou.com
Website: www.rastaillou.com
Facebook: www.facebook.com/pages/Rastaillou/234638856584993

Omschrijving door de eigenaar
Te midden van bijna 5 hectare grasland, omzoomd door de bossen van de Dordogne, vindt u “Rastaillou”, een oude, geheel gerestaureerde boerderij, waar serene rust en een prachtige natuur u verzekeren van een uitstekende vakantie!

Wij, Leontine & Peter Hootsen, de huidige eigenaars, hebben na de beëindiging van onze drukke banen in Nederland, in 2006 besloten ons voorgoed in de prachtige Périgord te vestigen.
Wij zullen u met veel plezier kennis laten maken met onze gastvrijheid en u laten delen in onze liefde en interesse voor deze prachtige streek.

Gedeeltelijk verscholen achter twee majestueuze platanen ligt het hoofdhuis, met de 4 gastenkamers en gîte “La Forge”(2 pers.) Net daarvoor ligt gîte “La Bergerie” (6 pers.), en iets verder op het terrein is het zwembad en daar weer achter, tegen de bosrand, het kleine kampeerterrein met de 4 Karsten huurtenten en de vrije kampeerplaatsen.


Voor de kleintjes is er, in het zicht vanuit de tenten een zandbak en een schommel-klimrek. Voor de iets oudere kinderen is er het Sjato Danfan waar naar hartenlust gespeeld kan worden en gebouwd met palen, touwen en lappen.

En….vergeet het zwembad van 12×6 meter niet.

Gelegenheid tot aanschuiven aan de Table d’Hôtes van dinsdag tot en met zaterdag.

Faciliteiten
Wifi internet (beperkt) – zwembad – kinderbedje – maaltijden – speeltuintje – speeltoestellen – wasmachine

Kaart
Klik hier om deze locatie op Google Maps weer te geven.

Share