Terug naar het overzicht Auvergne

Land: Frankrijk
Regio:
Auvergne
Gemeente:
Sainte Sigolène
Km vanaf Utrecht:
990

 

 

 

Adresgegevens:
Camping de Vaubarlet
D43 Route de Grazac
43600 Sainte Sigolène
Telefoon: +33 471 66 64 95
E-mail: camping@vaubarlet.com
Website: www.vaubarlet.com/

Omschrijving
Camping de Vaubarlet is een kleine gezinscamping in een prachtige vallei in de Auvergne. De camping is gelegen in de bosrijke omgeving langs het riviertje La Dunière op enkele kilometers van het dorpje Sainte Sigolène.

Op de camping vindt u een heerlijk zwembad en een apart peuterbad. Een leuke speeltuin en een animatieprogramma in combinatie met de ligging langs het riviertje zorgen ervoor dat de kinderen zich hier geen moment zullen vervelen.

U kunt bij Camping de Vaubarlet kiezen uit diverse accommodatietypen. Uiteraard kunt u met eigen tent kamperen op één van de ruime plekken, maar er zijn ook lodgetenten en stacaravans (met drie slaapkamers) te huur.


Camping de Vaubarlet beschikt over een fijn petit restaurant en een bar. Van 15 mei tot 15 september kunt u hier kiezen uit heerlijke snacks, zelfgemaakte pizza’s, verrukkelijke salades, maar ook een aantal authentieke streekgerechten. Deze gerechten kunt u ook als afhaalmaaltijd meenemen. In de bar, op het terras en rond de receptie is wifi internet beschikbaar. Verder vindt u op de camping een klein winkeltje waar iedere ochtend vers stokbrood en croissantjes te koop zijn, evenals een klein assortiment levensmiddelen .

Faciliteiten
Wifi internet – zwembad – kinderbadje – kinderstoel – kinderbedje – maaltijden – speeltuintje – wasserette

Kaart
Klik hier om deze locatie op Google Maps weer te geven.

Share