Terug naar het overzicht Auvergne

Land: Frankrijk
Regio:
Auvergne
Gemeente:

La Tour d’ Auvergne
Km vanaf Utrecht:
935

 

 

 

Adresgegevens:
Camping La Chauderie
Route de Besse / Pont du Taquet
63680 La Tour d’Auvergne
Telefoon: +31 6 33 785 345
E-mail: info@la-chauderie.com
Website: www.la-chauderie.com
Facebook: www.facebook.com/Chauderie
Twitter: www.twitter.com/LaChauderie

Omschrijving door de eigenaar
Camping La Chauderie is een kleine gemoedelijke familiecamping in Midden Frankrijk. Op de camping is een beek, een waterval, eenvoudig restaurant, gezellige terras en natuurlijk WIFI. Houd je van wandelen, rijden op de racefiets of ATB, dan zit je goed! Vind je het leuk om stadjes, markten en kastelen te bezoeken, dan heb je aan een week vakantie niet genoeg!

De kampeerplaatsen zijn ruim, bieden privacy en bieden vaak zowel zon als schaduw. We verhuren zeer ruime safaritenten, tunneltenten en mini chalets. Deze zijn van alle gemakken zijn voorzien. Je hoeft alleen je persoonlijke spullen nog maar mee te nemen op vakantie! Voor wie iets minder eisen stelt, hebben we minichalets. Prima vaste bedden, koelkast en gezellige aankleding.


Op de camping en in de huuraccommodaties zijn huisdieren ook welkom.

Op de camping kan je dammen bouwen in de beek of afkoelen onder de waterval. Er is een voetbal- en volleybal veld. Een grote jeu-de-boules baan en we organiseren geregeld leuke activiteiten, als bijvoorbeeld kampvuur en een bootjesrace in de beek. Als je de weg tegenover de camping in loopt, dan ben je binnen 15 minuten bij het zwemmeer. Hier is in het hoogseizoen een badmeester aanwezig.

Bij het zwemmeer zijn toiletten en een douche. Het dorp La Tour d’ Auvergne ligt op 15 minuten lopen. Hier zijn restaurantjes, een bar, slager, bakker, kruidenier, apotheek, enz.

Faciliteiten
Wifi internet – kinderbedje – kinderstoel – speeltuin – speeltoestellen – speelgoed – maaltijden – fietsen – wasmachine

Kaart
Klik hier om deze locatie op Google Maps weer te geven.

Share