Terug naar het overzicht Auvergne

Land: Frankrijk
Regio:
Auvergne
Gemeente:

Louroux-Bourbonnais
Km vanaf Utrecht:
800

 

 

 

Adresgegevens:
Domaine La Mathoniere
Lieu dit Mathoniere
03350 Louroux-Bourbonnais
Telefoon: +33 470 072 306
E-mail: info@lamathoniere.nl
Website: http://www.lamathoniere.nl
Facebook: www.facebook.com/lamathoniere

Omschrijving door de eigenaar
Domaine La Mathonière ligt in het heuvellandschap van de Allier in de Auvergne, Frankrijk. Rust, stilte en écht ontspannen. Deze kleinschalige familiecamping is perfect om het drukke leven even achter je te laten en echt tot rust te komen.

Wij hebben op onze camping 15 zeer ruime kampeerplaatsen allemaal voorzien van elektra. Verder heb je onder andere de keuze uit 6 luxe, volledig ingerichte safaritenten. De safaritenten zijn uitgerust met comfortabele bedden, een keukentje, eigen badkamer en een gezellige loungehoek. Elke tent is geschikt voor 6 personen en staat op een ruime plek waardoor er veel privacy is.


Dit vakantiedomein is erg leuk en geschikt voor kinderen. Door de ligging aan een landweggetje zonder doorgaand verkeer is het veilig om te spelen. Heerlijk genieten van het mooie verwarmde zwembad dat voor vele uren vermaak zorgt. Verder zijn er speeltoestellen, dieren en een speelveld op de camping aanwezig.

Naast de kinderen hoef je je ook geen zorgen te maken over het eten. In het gezellige restaurant wordt 6 keer per week table d’hôte geserveerd. Na het eten schuif je met een goed glas wijn aan bij het kampvuur, voor een paar gezellige uurtjes onder de Franse sterrenhemel.

Faciliteiten
Wifi internet – zwembad – kinderbadje – kinderbedje – kinderstoel – speeltuin – speeltoestellen – speelgoed – maaltijden – wasmachine

Kaart
Klik hier om deze locatie op Google Maps weer te geven.

Share