Terug naar het overzicht Auvergne

Land: Frankrijk
Regio:
Auvergne
Gemeente:
Thiers
Km vanaf Utrecht:
860

 

 

 

Adresgegevens:
Domaine Le Besset
Le Besset
63300 Thiers
Telefoon: +33 629 803 482
E-mail: info@domaine-lebesset.eu
Website: www.domaine-lebesset.eu
Facebook: www.facebook.com/DomaineLeBesset

Omschrijving door de eigenaar
Domaine Le Besset is een gastvrije chambres d`hôtes en minicamping op een groot terrein in het hart van de Auvergne, departement Puy de Dome.

De Chambres d’Hôtes is gevestigd in een 150 jaar oud landhuis en is gelegen in een landelijk gebied langs een doorgaande route naar het zuiden, in een bosrijke omgeving, tussen de bergen, dicht bij een recreatiemeer.

Wij verhuren 4 kamers en een klein appartement. Een kamer heeft een eigen ingang en is rolstoelvriendelijk. Ook beschikken wij over een tillift, hoog-laagbed etc.

De kleinschalige camping ligt bij het grote zwembad (10×15 m.) Sanitair is in het poolhouse waar ook speelgoed en een tafeltennistafel zijn. Vijf keer per week wordt er gekookt voor de gasten van de chambre d`hôtes en zijn de campinggasten ook welkom.

`s Avonds is er kampvuur op de camping. Aktiviteiten in de omgeving zijn onder andere het messenmuseum in Thiers, panoramatrein bij Puy de Dôme, toeristentrein Ambert, klimpark, dierentuin en Vulcania, een meer op 10 minuten afstand met waterfietsen, restaurants, speeltuin.


Gezinnen met kinderen zijn bij ons van harte welkom. Het zwembad is nooit te vol vanwege het kleinschalige (maximaal 6 kampeerplekken en 4 kamers).

Faciliteiten
Wifi internet – zwembad – kinderbedje – kinderstoel – speeltoestellen – speelgoed – maaltijden – rolstoeltoegankelijk

Kaart
Klik hier om deze locatie op Google Maps weer te geven.

Share