Terug naar het overzicht Auvergne

Land: Frankrijk
Regio:
Auvergne
Gemeente:
Charensat
Km vanaf Utrecht:
845

 

 

 

Adresgegevens:
L’élémentaire
Lieudit Troissagnes
63640 Charensat
Telefoon: +33 473 524 719
E-mail: chambreselementaire@orange.fr
Website: www.chambreselementaire.fr
Facebook: www.facebook.com/pages/Chambres-dhôtes-Lélémentaire/122609304430235

Omschrijving door de eigenaar
Gelegen in een klein gehucht Troissagnes, op wandelafstand van het étang de Chancelade, verwelkomen wij u graag in de groene Auvergne voor een deugddoende vakantie. Of het nu voor enkele dagen, een week of langer is, u zult zeker zwichten voor de charmes van de Combrailles, en genieten van het adembenemende zicht op de Puy de Dôme en het Centraal Massief.


Wij leggen bij onze Chambres d’hôtes graag de nadruk op genieten, zowel van de omgeving als van de verblijfplaats. Daarom hebben wij onze kamers zeer ruim gehouden, en voorzien van alle nodige comfort, zodat u zich bij ons ook een beetje thuis kan voelen. Culinair verwennen wij u ‘s morgens met een uitgebreid ontbijt, voor tijdens de dag kan u gebruik maken van onze picknick-service en ‘s avonds kan u mee aansluiten voor een maaltijd in onze table d’hôtes. Ons wellness arrangement vervolledigt het genieters-aanbod.

We zijn bij ons concept uitgegaan van onze eigen ervaringen met chambres d’hôtes, waarbij ons het gebrek aan kindvriendelijkheid vaak een doorn in het oog was.
Wij wilden het voor onze gasten mogelijk maken een gezinsvakantie te beleven waarbij zowel ouders als kinderen verwend worden!

Daarom bieden wij:
– verscheidene familiale kamers waaronder een suite met aparte kinderkamer
– ruime kamers met voldoende opbergmoglijkheden, zodat je een thuisgevoel ervaart
– een selectie binnen- en buitenspeelgoed aangepast aan verscheidene leeftijden (go-cart, pingpongtafel, schommel, fietsen, gezelschapsspelletjes, speelgoed voor de allerkleinsten, DVD-speler etc)
– een zwembad
– een aangepast kindermenu dat op voorhand geserveerd wordt, zodat kinderen niet onnodig lang moeten tafelen en ouders nadien in alle rust van de maaltijd kunnen genieten.
– een open geest en een grote verdraagzaamheid naar kids en hun nood aan uitleven! Vroege vogeltjes mogen ook steeds in de gemeenschappelijke ruimtes al spelen terwijl mama en papa nog eventjes proberen om uit te slapen.

Faciliteiten
Wifi internet – zwembad – maaltijden – kinderbedje- kinderstoel – speeltuin – speeltoestellen – fietsen – wasmachine

Kaart
Klik hier om deze locatie op Google Maps weer te geven.

Share