Terug naar het overzicht Auvergne

Land: Frankrijk
Regio:
Auvergne
Gemeente:
Échandelys
Km vanaf Utrecht:
940

 

 

 

Adresgegevens:
Gîte de groupe & mini-camping Les Deux Frères
Les Deux Frères
63980 Échandelys
Telefoon: +33 4 73 72 15 92
E-mail: contact@deux-freres.fr
Website: www.deux-freres.fr
Facebook: www.facebook.com/deuxfreres

Omschrijving door de eigenaar
In het groene hart van Frankrijk, in de rustige streek Auvergne, departement Puy de Dôme, vindt u het Parc Naturel Regional Du Livradois-Forez. Midden in dit park vindt u het dorpje Deux Frères. Op een hoogte van 1080 meter ligt het dorp met uitzicht op het vulkaangebergte van de Auvergne. Een groot dennenbos ligt aan de rand van het dorp. Op deze prachtige plek kunt u logeren in onze gîte de groupe of kamperen op onze mini camping.

Omgeven door prachtige bossen, zuivere lucht, stilte en rust, zijn er ontelbare mogelijkheden om in contact te komen met de natuur.

Onze gîte is van oorsprong een meer dan 250 jaar oude boerderij. Nu is de boerderij prachtig gerenoveerd en wordt verhuurd als groepsaccommodatie voor groepen van maximaal 19 personen.
Naast de boerderij is een groot terrein met 6 ruime kampeerplekken met een prachtig uitzicht op de Puys. Eén van deze plekken is gereserveerd voor de Woody. Deze safaritent is geschikt voor vijf personen en vanaf de meivakantie tot en met de herfstvakantie te huur. Het is een prachtige luxe tent, maar het blijft echt kamperen.
Het sanitair bevindt zich in de boerderij met een eigen ingang voor de campinggasten. In een andere ruimte in de boerderij kunt u afwassen en gebruik maken van een koelkast met vriesvak. Tegen een vergoeding kunt u ook gebruik maken van de wasmachine en droger.


Op het terrein is een jeu de boulesbaan en een ping-pongtafel. Voor de kinderen is er buitenspeelgoed en een natuurspeelterrein en organiseren we regelmatig natuuractiviteiten. We gaan op pad in het bos met loeppotjes en zoekkaarten, bouwen hutten of doen een speurtocht, maar het kan ook een knutselactiviteit op de hooizolder zijn. Op de hooizolder is een kleine bibliotheek en zijn spelletjes en speelgoed te vinden.

In de omgeving vindt u zwemwater, een dierentuin, avonturenpark, kastelen, kunt u amethyst zoeken en bovenal genieten van de prachtige natuur.

Op onze website vindt u nog meer informatie:
www.deux-freres.fr

Wij heten u van harte welkom!
Mélanie & Marco Deijn

Faciliteiten
Wifi internet – kinderbedje – kinderstoel – speeltuin – speelgoed – wasmachine

Kaart
Klik hier om deze locatie op Google Maps weer te geven.

Share