Terug naar het overzicht Auvergne

Land: Frankrijk
Regio:
Auvergne
Gemeente:
Gouttières
Km vanaf Utrecht:
835

 

 

 

Adresgegevens:
Minicamping La Chaize
Familie Boekelder
La Chaize
63390 Gouttières
Telefoon: +31 618967600 ( Miranda) / +33 670580524 ( Frank)
E-mail: minicampinglachaize@orange.fr
Website: www.lachaize.nl
Facebook: www.facebook.com/minicampinglachaize

Omschrijving door de eigenaar
Camping la Chaize is een gezellige familiecamping in de Auvergne, het groene hart van Frankrijk. Wij hebben plaats voor tenten, caravans en campers. Maar we verhuren ook Safaritenten en een Tipitent.

Wij hebben een klein zwembad, een speeltuin met heel veel speelgoed, nieuw sanitair (inclusief een familieruimte en een kindertoilet) en natuurlijk gratis Wifi. Camping la Chaize is rust, ruimte, gezelligheid en vooral genieten!


In de omgeving van Camping la Chaize kan je zwemmen, vissen of kanovaren in de Sioule. Of je kan ronddwalen door de oude gangen van de vele kastelen die er in de buurt zijn.

Er zijn diverse boomklimparken in de omgeving of misschien vinden jullie een ritje met de Vélorail wel leuk? Of wat dachten jullie van een bezoek aan Vulcania, het themapark over de vulkanen. Je kan zelfs in de krater van een oude vulkaan lopen (Volcan de Lemptégy). Er zijn zoveel leuke dingen te doen in de buurt… op onze website staan er nog veel meer!

Faciliteiten
Wifi internet – zwembad – kinderstoel – kinderbedje – commode – babybadje – speeltoestellen – speelgoed – wasmachine – droger

Kaart
Klik hier om deze locatie op Google Maps weer te geven.

Share