Terug naar het overzicht Auvergne

Land: Frankrijk
Regio:
Auvergne
Gemeente:

Buxières sous Montaigut
Km vanaf Utrecht:
830

 

 

 

Adresgegevens:
Sans Parure
Les Beauffes 000
63700 Buxières sous Montaigut
Telefoon: +33 473 520 902
E-mail: sansparure@gmail.com
Website: www.sansparure.com
Facebook: Facebookpagina Sans Parure

Omschrijving door de eigenaar
Op slechts 1 dag rijden van Nederland, in het groene hart van Frankrijk, de Auvergne, ligt Sans Parure. Sans Parure is een oude boerderij uit 1880, gebouwd in de stijl van deze streek: de Puy de Dôme. Voor onze gasten staan 2 gezellige gîtes (vakantiehuisjes) voor 2 tot 4 personen ter beschikking en 2 gastenkamers waar men verblijft op basis van logies met ontbijt, of op basis van halfpension. De rustige, eenvoudige camping biedt op een terrein van 1 hectare ruimte aan maximaal 5 tenten. Op het kindvriendelijke terrein kunnen kinderen naar hartelust ​
rennen en ravotten, ​​de konijnen knuffelen en aaien en de kippen en schapen eten geven​ of gewoon lekker spelen in het (opzet)zwembad​.


Sans Parure is uitstekend geschikt als tussenstop van of naar Spanje of Zuid-Frankrijk, op slechts 20 autominuten van de A71! Sans Parure biedt de mogelijkheid om tot rust te komen. Om gewoon in de zon een boekje lezen, een wandeling maken of alleen maar te zitten en te genieten van het uitzicht. Zonder stress, zonder iets te moeten. Een plaats waar heel veel kan maar vooral niets hoeft, en waar ontspannen genieten voorop staat. Het is een plek om weer op adem te komen. Geen zin om te koken? Schuif aan bij de gastheer en gastvrouw en laat u verrassen door het buiten geserveerde streekmenu. Luister naar de krekels wanneer het gaat schemeren, klets nog wat na en neem een laatste glaasje wijn….

Welkom, bij Sans Parure!

Faciliteiten
Wifi internet – zwembad – kinderbedje – kinderstoel – speelweide – speelgoed – maaltijden – airconditioning

Kaart
Klik hier om deze locatie op Google Maps weer te geven.

Share