Terug naar het overzicht Elzas en Lotharingen

Land: Frankrijk
Regio:
Lotharingen (Vogezen)
Gemeente:
Bussang
Km vanaf Utrecht:
620

 

 

 

Adresgegevens:
Camping Domaine de Champé
14 rue des Champs-Navets
88540 Bussang
Telefoon: +33 329 616 151
Website: www.domaine-de-champe.fr
Facebook: www.facebook.com/sunelia.domainedechampe

Omschrijving
Gezinscamping Domaine de Champé in de Vogezen biedt de hele familie de mogelijkheid om een heerlijke vakantie te beleven. Op de boerderij van de camping kunnen de kids meehelpen en krijgen zij aan het einde van hun verblijf zelfs een ‘boerendiploma’. In het hoogseizoen is er dagelijks een kinderclub, waar volop gespeeld en geknutseld kan worden. Ook is er een speeltuin en ontbreekt het ruime zwembad (met waterglijbaan) niet. Voor de allerkleinsten beschikt camping Domaine de Champé over een peuterbadje, waar zij veilig in kunnen spetteren. En zit het weer onverhoopt tegen, dan kan ook het grote binnenzwembad gebruikt worden.


Ook voor de ouders is er volop ontspanning. Zij kunnen bijvoorbeeld gebruik maken van het uitgebreide wellnesscentrum met spa, sauna en hammam. Er kan ook worden getennist en fietsen zijn te huur.

Camping Domaine de Champé is perfect gelegen aan de rand van het plaatsje Bussang, vlakbij de plek waar de rivier de Maas ontspringt. De Vogezen bieden voor elk wat wils: leuke plaatsjes, prachtige natuur, mogelijkheden tot wandelen, fietsen en klimmen. En vergeet ook de lokale wijnboeren niet, waar je heerlijke wijnen kunt proberen.

Faciliteiten
Wifi internet – zwembad – kinderbad – maaltijden – speeltuintje – speeltoestellen – animatie – fietsen – welness – wasmachine

Kaart
Klik hier om deze locatie op Google Maps weer te geven.

Share