Terug naar het overzicht Languedoc-Roussillon

Land: Frankrijk
Regio:
Languedoc-Roussillon
Gemeente:
Pézenas
Km vanaf Utrecht:
1195

 

 

 

Adresgegevens:
23 Avenue de Castelnau
34120 Pézenas
Website: www.pezenas-ursulines.com

Omschrijving
In een voormalig klooster in het centrum van het gezellige stadje Pezenas ligt dit kleinschalige appartementencomplex Couvent des Urselines. Na een grondige renovatie zijn vier leuke appartementen gerealiseerd, waar families met kinderen zeer welkom zijn.

Bij het complex hoort een leuke “geheime” tuin, waar veel schaduw te vinden is. Het geheel is omheind, dus kinderen kunnen hier naar hartenlust spelen. Er is ook een fijn zwembad, eveneens omheind en voorzien van een alarm. Voor de reiniging van het zwembad wordt geen chloor maar een combinatie van zuurstof en UV straling gebruikt. Rondom het zwembad zijn ligstoelen en in de tuin zijn diverse zitjes , hangmatten en een speelplaats.


De appartementen hebben alle een eigen terrasje met zitgelegenheid, waar u een barbecue kunt plaatsen. Ook zijn zij voorzien van televisie en geluidsinstallatie. Wifi internet is gratis beschikbaar.

Hoewel de omgeving ook zeer de moeite waard is, kunt u in Pezenas al heel veel ontdekken. Het is een leuk stadje met veel restaurantjes, terrasjes en winkeltjes. Met de auto kunt u erop uit trekken om de stranden langs de Middellandse Zee te bezoeken of de leuke stadjes Carcassonne en Agde.

Faciliteiten
Wifi internet – zwembad – kinderstoel – kinderbedje – speelgoed – wasmachine

Kaart
Klik hier om deze locatie op Google Maps weer te geven.

Share