Terug naar het overzicht Languedoc-Roussillon

Land: Frankrijk
Regio:
Languedoc-Roussillon
Gemeente:

Robiac Rochessadoule
Km vanaf Utrecht:
1110

 

 

 

Adresgegevens:
Les Bois
30160 Robiac Rochessadoule
Telefoon: +33 4 66 60 42 87
E-mail: info@masbernadis.eu
Website: www.masbernadis.eu
Facebook: www.facebook.com/GitesMasBernadis

Omschrijving door de eigenaar
Mas Bernadis is een droomplek waar je de stilte kunt horen. Het ligt in het Nationale Park van de Cevennen, een ruig en dunbevolkte streek waar de tijd nog steeds stil staat. Het allereerste gebouw dateert uit 1850 en in de loop van de tijd zijn er steeds delen bij gebouwd. Na de agrarische bestemming is Mas Bernadis gerestaureerd en verbouwd tot een paradijselijk vakantieverblijf dat 4 Gites telt, met elk een eigen karakter en privacy. Naast twee 2 persoonsgites zijn er twee grotere gites geschikt voor families.

Gite Aujac: Aujac heeft een heel eigen sfeer door de gewelfde plafonds in de huiskamer. Aujac is ruim 110 m2 groot, met een slaapkamer met mezzanine (totaal 4 slaapplaatsen) en een slaapkamer met een 2 persoonsbed. Vanaf het stenen terras van 24 m2 heb je een fantastisch uitzicht. In de Gite zelf heb je toegang tot ons WiFi netwerk.
Gite Montalet: Montalet is het eerste gebouw waaruit in 1850 Mas Bernadis is ontstaan. Sindsdien is Montalet wel aan de eisen van de moderne tijd aangepast, maar altijd met respect voor wat er ooit was en in een stijl die hierbij past. Tegenwoordig meet Montalet ruim 130 m2, waaronder 4 slaapkamers. Het houten terras is door onszelf gebouwd, is ruim 24 m2 groot en biedt een fantastisch uitzicht. In de Gite zelf heb je toegang tot ons WiFi netwerk.


Volledig Kidsproof kun je in onze omgeving, met al haar hoogteverschillen, niet zijn. Maar kindvriendelijk zijn we wel en we verwelkomen graag kinderen op ons domein. De hele kleine kinderen zullen nog niet veel bij ons spelen. Voor hun ouders hebben we in ieder geval wel een kinderbedje en kinderstoel beschikbaar. Daarnaast kunnen ze gerust eten in ons restaurant omdat iedere slaapkamer van Mas Bernadis binnen het bereik van draadloze babyfoon ontvangst valt. Voor de wat grotere kinderen biedt de grote tuin met alle dieren die er kruipen en sluipen een hoop avontuur. Na alle activiteiten in de tuin, zwembad en speeltoestel (met glijbaan en schommel) kunnen ze bijkomen in de tipi.

Faciliteiten
Wifi internet – zwembad – kinderbadje – kinderstoel – kinderbedje – speeltuin – speelgoed – wasmachine – maaltijden

Kaart
Klik hier om deze locatie op Google Maps weer te geven.

Share