Terug naar het overzicht Languedoc-Roussillon

Land: Frankrijk
Regio:
Languedoc-Roussillon
Gemeente:
Lussan
Km vanaf Utrecht:
1110

 

 

 

Adresgegevens:
Route de Verfeuil
30580 Lussan
E-mail: gite@maslesespalisses.com
Website: www.maslesespalisses.com
Facebook: www.facebook.com/pages/Mas-Les-Espalisses-Gites-en-Chambre-dh%C3%B4te/176948815754951

Omschrijving door de eigenaar
In onze 16e eeuwse Provençaalse mas hebben we 5 luxe appartementen (gites) gemaakt. Elke gite heeft zijn eigen entree en privé terras met een prachtig uitzicht op het middeleeuwse dorpje Lussan en de omliggende velden met lavendel en graan. Vanaf de mas kuier je over onze eigen grond (9 hectare) in 5 minuutjes naar Lussan, waar 3 restaurantjes zijn en tijd lijkt stil te staan.

Er zijn volop leuke dingen te ondernemen, met de kano de cèze op, zwemmen in de rivier, een tocht door de cevennes met een stroomtrein, marktjes bezoeken, of één van de vele leuke authentieke plaatsen bezoeken zoals Uzès, Barjac, La roque sur Cèze, Nimes, Avignon en nog veel meer.


Maar vergeet niet te genieten op de mas zelf waar we een royaal zwembad met lekkere comfortabele ligbedden hebben , waar leuke knusse zitjes met een betoverend uitzicht zijn, een jeu de boules baan is, en waar schommels zijn. En voor de ultieme Franse beleving is er een Méhari die te huur is inclusief prachtige route.

Bij aankomst op zaterdag is er in het hoogseizoen een pizza uit eigen hout gestookte oven. Een perfecte gelegenheid voor de kinderen om elkaar te leren kennen, en ideaal voor jullie om de auto uit te pakken en aan te schuiven. Op woensdag is er een table d’hote op de sfeervolle binnenplaats, lekker lang en lekker tafelen terwijl de kinderen met elkaar spelen.

Veel Ruimte, Rust en Privacy in een oude, maar luxe omgeving.

Graag tot ziens bij ons in Lussan bij Mas Les Espalisses!
Karin en René

Faciliteiten
Internet – zwembad – kinderstoel – kinderbedje – speeltoestellen – speelgoed – wasmachine – rolstoeltoegankelijk – maaltijden (niet dagelijks)

Kaart
Klik hier om deze locatie op Google Maps weer te geven.

Share