Terug naar het overzicht Limousin

Land: Frankrijk
Regio:
Limousin
Gemeente:

Ladignac-le-Long
Km vanaf Utrecht:
890

 

 

 

Adresgegevens:
6 impasse de la Jaurie
87500 Ladignac-le-Long
E-mail: camping@lajaurie.com
Telefoon: +33 555 00 5223
Website: www.lajaurie.com
Facebook: www.facebook.com/lajaurie

Omschrijving door de eigenaar
In de groene glooiende heuvels van de Limousin ligt La Jaurie. Een bijzonder mooie verzameling van enkele voormalige boerderijen. Gesitueerd op een heuvel en uitkijkend over 8,5 hectare bijbehorend grasland, bos, rivier, walnotenboomgaard, wijngaard en ezelweide. Op Camping et Gites La Jaurie houden we ons bezig met de natuur, zonne- en windenergie, arts and crafts, biologisch tuinieren, lekker eten en wijn maken. We delen onze passie graag met anderen die komen kamperen, in de gite verblijven, of overnachten in de chambre d’hotes.


In de zomermaanden organiseren we twee à drie keer per week een leuke activiteit voor en met de kinderen. Dat kan een (flinke) dierenronde zijn waarbij we de schapen, ezels, kippen en konijnen langs gaan, uitleg geven en wat te eten geven. Of een knutsel maken, zoals een leuke ster of vogelvoerbakje. Of bloemen en bladeren platslaan op een witte doek om zo een schilderij te maken. We doen soms ook behendigheidsspelletjes en gedurende de hele zomer bouwen we aan een kabouterdorpje aan de rivier.

Faciliteiten
Wifi internet – zwembad – kinderbadje – kinderstoel – kinderbedje – maaltijden – speeltoestellen – speelgoed – fietsen – wasmachine

Kaart
Klik hier om deze locatie op Google Maps weer te geven.

Share