Terug naar het overzicht Limousin

Land: Frankrijk
Regio:
Limousin
Gemeente:
Goulles
Km vanaf Utrecht:
985

 

 

 

Adresgegevens:
Camping P&B
Pébru
19430 Goulles
E-mail: info@pebru.nl
Telefoon: +33 555 28 70 88
Website: www.pebru.nl
Facebook: www.facebook.com/pages/Camping-PB/171159332986609

Omschrijving door de eigenaar
We zijn bij uitstek een familiecamping. Met maximaal tien zeer ruime kampeerplaatsen, vier houten huisjes en een Gîte (stenen huis) is het kleinschalig, maar wel gezellig druk in de zomermaanden. We hebben een eigen meertje van 2500 m2 waar gezwommen, gevist en gevaren kan worden. Zomaar een greep uit enkele reacties op de website van enthousiaste gasten:

“Denkend aan Pébru komt er meteen een glimlach op mijn gezicht en louter vrolijke gedachten vullen mijn hoofd. Ik zie:

– mijn kinderen heerlijk vrij over het terrein lopen en spelen, terwijl ik zelf een boekje kan lezen.
– de bbq branden en de picknicktafels gevuld met salades en andere heerlijkheden. Zullen we samen eten?
– de kinderen voetballen op het veld tussen de net gemaakte doeltjes (en de ouders met een glaasje wijn aan de kant…)
– René Fumée die het terrein komt oprijden en al snel ruik ik de heerlijke rookoven met vis, kip & worstjes.
– het meertjes in Camps, waar de kinderen zo lekker in het water spelen.
– Babs haar rondje doen voor de broodbestellingen. Of liever gezegd: voor ik haar zie, hoor ik haar vrolijke lach. Zij zorgt ervoor dat je je meteen welkom voelt.
– de kast vol met heerlijkheden, recht van het land of van de boer (courgette, tomaten, haricot verts, eieren, huisgemaakte jam).

Maar vooral voel ik de enorme ontspanning waar niet aan te ontkomen valt, als je er voor gekozen hebt om in Pébru neer te strijken. Wat is het toch fijn om hier te zijn!”


“We zijn de afgelopen zomervakantie een heerlijke week lang op Pébru geweest, niet op de camping, maar in de Gîte, HELEMAAL aan de andere kant van het dorp. Zo voelde het natuurlijk totaal niet, ten eerste omdat het dorp in totaal 5 huizen telt, maar ook omdat bij aankomst een uitgebreid kindercomité van de camping onze kinderen kwam verwelkomen. EINDELIJK zijn de Gîte kinderen er ook! Laat jullie vader en moeder even de boel uitladen, want wij wachten al drie uur met smacht om Wolven van Wakkerdam te gaan spelen. Nou doei. Verdere hoogtepunten: zwemmen in het meertje (wel extra handdoek voor de modder), kano’ en, de Tours de Merle, waterval, maar ik wil in elk geval ook nog de mountainbike enthousiastelingen onder u aanspreken: heerlijke rondjes on- en off road mogelijk, direct vanaf de camping!!”

Faciliteiten
Wifi internet – zwemmeertje – kinderbad – kinderstoel – kinderbedje – maaltijden – speeltuin – speeltoestellen – wasmachine

Kaart
Klik hier om deze locatie op Google Maps weer te geven.

Share