Terug naar het overzicht Limousin

Land: Frankrijk
Regio:
Limousin
Gemeente:
Vigeois
Km vanaf Utrecht:
920

 

 

 

Adresgegevens:
Domaine La Valade
La Valade
19410 Vigeois
E-mail: info@domaine-lavalade.com
Telefoon: +33 587 450 061
Website: www.domaine-lavalade.com
Facebook: www.facebook.com/domainelavalade

Omschrijving door de eigenaar
Rust, ruimte en natuur. In de Corrèze nabij het plaatsje Vigeois bevindt zich ons Domaine “La Valade” op 11 hectare glooiend terrein. Onze boerderij met zijn dieren geeft U een gevoel van rust, terwijl u verblijft in een van de comfortabele woningen, glampen in een van de luxe ingerichte huurtenten of als u een plekje heeft gevonden op de camping à la ferme. Pompadour dé paardenstad van Frankrijk, Brive la Gaillarde met z’n oude binnenstad, Uzerche, de Gallische nederzetting , liggen dichtbij. Een recreatiemeer op loopafstand brengt verkoeling als u een dag gewandeld hebt via de vele routes over Domaine La Valade. Bienvenue au Domaine La Valade!


Onze vakantiehuizen zijn luxe en volledig ingericht, er is standaard een kinderbed en stoel aanwezig, de tuinen zijn veilig en af te sluiten. Op de kleine boerencamping staan 2 grote safaritenten en een De Waard tent,die van alle gemakken zijn voorzien. De kids kunnen lekker spelen op het campingterrein, waar de ouders goed toezicht kunnen houden op hun grut. Grotere kids kunnen naar hartenlust klimmen in de grote walnotenboom waar een boomhut in is gemaakt en ook een schommel is. Op loopafstand is het recreatiemeer met zandstrandje, speeltuin voor de kleintjes en een snackbar in de zomer.

In het hoogseizoen drie keer per week aanschuiven aan de table d’Hôte voor een (h)eerlijke Franse boerenmaaltijd. Het is uitpakken en genieten op Domaine La Valade.

Faciliteiten
Wifi internet – kinderstoel – kinderbedje – maaltijden – dieren – tafeltennis – wasmachine

Kaart
Klik hier om deze locatie op Google Maps weer te geven.

Share