Terug naar het overzicht Limousin

Land: Frankrijk
Regio:
Limousin
Gemeente:

Evaux les Bains
Km vanaf Utrecht:
830

 

 

 

Adresgegevens:
Gites le Grand Tornage
10 le Grand tornage
23110 Evaux les Bains
E-mail: nockoldsga@bbox.fr
Telefoon: +33 5 55 65 73 38
Website: www.nockolds.eu

Omschrijving door de eigenaar
Wilt u genieten van rust, ruimte en van een prachtige ongerepte natuur in het groene hart van Frankrijk. Of wilt u liever actief bezig zijn tijdens uw vakantie?

Voor uw vakantie kunt u bij ons verblijven in één van onze ruime en luxe gites voorzien van alle gemakken.

Op ons terrein van 1,2 hectare kunt u heerlijk vertoeven en genieten van de rust en de ruimte. Op het grasveld of terras voor de gite kunt u de hele dag in de zon zitten of u zoekt op het grote veld een heerlijk privé plekje. U kunt lekker zitten onder onze grote eikenboom in de schaduw of lekker hangen in de hangmat of relaxen bij het zwembad. Kinderen kunnen uren speelplezier beleven in de speeltuin. Niks moet, veel mag.Het enige geluid wat u waarschijnlijk zal horen is zo nu en dan een buurman die met zijn trekker langskomt, wat vogels, of een balkende ezel. Wij kunnen u garanderen dat u bij ons heerlijk uit kunt rusten.


U kunt van alles ondernemen in de omgeving, zoals onder andere wandelen, fietsen, klimmen, vissen. U lekker laten verwennen in de thermen Evaux (geopend van half februari tot en met oktober). Of gewoon genieten van de stilte en de ruimte die de Creuse u biedt.

Faciliteiten
Internet – zwembad – kinderstoel – kinderbedje – speeltoestellen – speeltuin – speelgoed – wasmachine

Kaart
Klik hier om deze locatie op Google Maps weer te geven.

Share