Terug naar het overzicht Limousin

Land: Frankrijk
Regio:
Limousin
Gemeente:
Pensol
Km vanaf Utrecht:
905

 

 

 

Adresgegevens:
La Lègerie
87440 Pensol
E-mail: info@lalegerie.com
Telefoon: +33 55 578 7386
Website: www.lalegerie.com

Omschrijving door de eigenaar
Elf jaar geleden begonnen de ouders van Anne aan hun project: ze bouwden La Lègerie uit tot een plek waar je even kunt ontsnappen aan de drukte van alledag. En volgens ons zijn ze daar goed in geslaagd! Uit de vele enthousiaste reacties van wie hier al op vakantie was, blijkt dat wij niet de enigen zijn.

Toen wij voor het eerst op La Lègerie aankwamen, begrepen we onmiddellijk waarom Anne’s ouders besloten hadden om hier te gaan wonen. Zelf droomden we er al enkele jaren van om België achter ons te laten en ergens anders een nieuw leven op te bouwen. In september 2012 deden we ons voorstel om La Lègerie over te nemen en dat viel gelukkig meteen in goede aarde. Anderhalf jaar later zijn we verhuisd en zijn we aan ons nieuw leven begonnen.


La Lègerie is gelegen in het hart van het Parc naturel régional Périgord-Limousin, aan de uiterste zuidrand van het departement Haute Vienne op slechts 150 meter van de grens met de Dordogne. In de groene en waterrijke Périgord Vert vindt u onze omgebouwde Franse boerenhoeve. De hoeve met zijn typische Franse charme is voorzien van alle hedendaags comfort. De gîtes zijn volgens onze eigen smaak modern ingericht.

Op het domein van 5 hectare bevinden zich drie gîtes, Le Creuset en La Châtaigne in de voormalige hoeve en Le Petit Prince in de oude schuur.
Vanaf 1 mei 2014 hebben wij de fakkel overgenomen en heten wij u van harte welkom op La Lègerie!

David, Anne en Daan

Faciliteiten
Wifi internet – zwembad – kinderstoel – kinderbedje – speeltuin – speeltoestellen – speelgoed – maaltijden – wasmachine – rookvrij

Kaart
Klik hier om deze locatie op Google Maps weer te geven.

Share