Terug naar het overzicht Limousin

Land: Frankrijk
Regio:
Limousin
Gemeente:

Le Compas
Km vanaf Utrecht:
855

 

 

 

Adresgegevens:
Moulin des Jarasses
23700 Le Compas
E-mail: info@moulindesjarasses.com
Telefoon: +33 966 893 301
Website: www.moulindesjarasses.com
Facebook: www.facebook.com/MoulindesJarasses

Omschrijving door de eigenaar
Op nog geen 8 uur rijden van Utrecht ligt Moulin des Jarasses in het groene hart van Frankrijk, de Limousin. Dit natuurschone gebied kenmerkt zich door bossen, beekjes en pittoreske dorpjes. De reden voor Judith en Andries om hier in 2010 “La Moulin des Jarasses” te starten. Het terrein is maar liefst 7,5 hectare ruim met daarop twee watermolens van 200 jaar oud, een authentieke molenaarswoning en een graanschuur die tot ontmoetingsruimte is omgebouwd. Over het terrein stroomt het riviertje la Noisette. Een ideale plek als je op zoek bent naar rust en ruimte. Je kan verblijven in diverse unieke accommodaties (safaritent de luxe PLUS, safaritent de luxe, een ronde safaritent zowel op het veld als in het bos, in de gîte) of in je eigen kampeermiddel, de plaatsen zijn vrij en niet afgebakend zo kun jezelf kiezen wat ideaal voor jou en je gezin zal zijn om een perfect vakantie te realiseren!


Het terrein is ruim en overzichtelijk en voorzien van maar liefst 2 verwarmde zwembaden! Op het terrein is genoeg te doen voor jong en oud. Alleen al de natuur en het terrein nodigt uit om te ontdekken. Voor de kleintjes is er een heerlijk riviertje om te spelen, een kinderboerderij, de speelzolder, skelters en loopauto’s. Of wat dacht je van schatzoeken op het terrein van Moulin des Jarasses? Met een GPS ontvanger en aanwijzingen ga je op pad. Als je wilt kun je vooraf een workshop geocaching volgen. Verder zijn er in de buurt veel mooie fiets- en wandelroutes, dorpjes en brocante- en antiekmarkten. Maar misschien heb je wel even zin om helemaal niks te doen en te genieten van de rust en ruimte om je heen. In onze jardin du thé kun je heerlijk lunchen. We bieden de mogelijkheid om iedere avond lekker aan te kunnen schuiven tijdens de table d’hôte. Een cappuccino of verse muntthee op het terras en mocht het ‘s avonds iets frisser worden steken we de houtkachel aan onder de veranda om van een heerlijk wijntje te kunnen genieten.

We verwelkomen je graag!

Faciliteiten
Wifi internet – zwembad – kinderbad – kinderstoel – kinderbedje – maaltijden – speeltoestellen – fietsen – wasmachine – droger – rolstoeltoegankelijk

Kaart
Klik hier om deze locatie op Google Maps weer te geven.

Share