Terug naar het overzicht Midi-Pyrénées

Land: Frankrijk
Regio:
Midi-Pyrénées
Gemeente:
Saléchan
Km vanaf Utrecht:
1260

 

 

 

Adresgegevens:
B & B Chateau de la Lanette
Route Nationale
65370 Saléchan
Telefoon: +33 562992031
E-mail: info@lalanette.com
Website: www.lalanette.com

Omschrijving
B & B Chateau de la Lanette is een echte familiebestemming. Gelegen aan de voet van de Pyreneeën biedt dit 19e-eeuwse kasteel alles voor een geslaagd verblijf met het hele gezin. De eigenaren hebben zelf ook kinderen en weten dus goed wat een gezin tijdens de vakantie nodig heeft.

In totaal heeft B & B Chateau de la Lanette zes kamers. Er is een ruim zwembad, een speeltuin, een speelkamer, zandbak, trampoline en nog veel meer voor kinderen. De volwassenen kunnen bijvoorbeeld genieten van de tuin, het zwembad en een goed glas wijn bij de open haard. Wifi internet is eveneens beschikbaar.

De eigenaresse kookt vijf keer per week een avondmaaltijd, waarbij voor de kinderen aangepaste gerechten worden geserveerd. Iedere ochtend kunnen de gasten van een heerlijk ontbijt genieten.


Ook de omgeving is zeer de moeite waard. Vlakbij is het Pyrenees Ho avonturenpark met klimtoestellen, glijtouwen, karts en nog veel meer. In Saint Laurent de Neste is een mooi meer met strandje waar heerlijk gezwommen kan worden. Ook in het stadje Luchon, bekend van haar spa’s, is veel te zien en te doen. U kunt in de bergen wandelen (er gaat een kabelbaan), golfen, tennissen en nog veel meer. Fietsen kan ook in de omgeving. Er zijn enkele fietsen bij de B&B beschikbaar.

Faciliteiten
Wifi internet – zwembad – maaltijden – speeltuintje – fietsen – speelgoed – kinderbedje – kinderstoel – speeltoestellen

Kaart
Klik hier om deze locatie op Google Maps weer te geven.

Share