Terug naar het overzicht Pays de la Loire

Land: Frankrijk
Regio:
Pays de la Loire
Gemeente:
Sille-le-Philippe
Km vanaf Utrecht:
700

 

 

 

Adresgegevens:
Château de Chanteloup
72460 Sille-le-Philippe
Telefoon: +33 2 43 27 51 07
E-mail: chanteloup.souffront@wanadoo.fr
Website: www.chateau-de-chanteloup.com
Facebook: www.facebook.com/pages/Castel-Camping-Château-de-Chanteloup-Page-officielle/249278388460191

Omschrijving
Chateau de Chanteloup is een fraai gelegen kasteel op het platteland van Pays de la Loire. Hier is een leuke kindvriendelijke accommodatie gecreëerd, waar de hele familie een fantastische vakantie zal hebben.

Uiteraard biedt Chateau de Chanteloup kampeerplaatsen. Er zijn in totaal negentig zeer ruime plaatsen. In de verbouwde Orangerie en de boerderij zijn ook comfortabele gastenverblijven met televisie en vaatwasser. Bijna elke accommodatie beschikt ook over een eigen tuin met buitenmeubels en barbecue.


Het landgoed omvat maar liefst twintig hectare, waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen, en er hoort ook een leuk meer bij, waar je kunt vissen en varen.

Chateau de Chanteloup beschikt ook over een heerlijk ruim en verwarmd zwembad. Voor de kleinste kinderen hoort daar ook een kinderbad bij. Rondom het zwembad zijn fijne ligstoelen aanwezig en een leuk speeltuintje voor de kids. Verder is het onder andere mogelijk om te badmintonnen, volleyballen, basketballen, voetballen en tafeltennissen en biljarten. In het hoogseizoen is er ook een animatieteam aanwezig.

Op de binnenplaats van de boerderij is het restaurant en de bar gesitueerd. Afhaal van maaltijden is ook mogelijk. Wifi internet is beschikbaar.

De omgeving van Chateau de Chanteloup wordt gekenmerkt door authentieke dorpjes met kerken, kathedralen en kastelen. Ook La Ferte-Bernand, bijgenaamd het Venetië van het Westen, is een bezoek meer dan waard.

Faciliteiten
Wifi internet – zwembad – maaltijden – speeltuin – speeltoestellen – speelgoed – wasmachine – animatie

Kaart
Klik hier om deze locatie op Google Maps weer te geven.

Share