Terug naar het overzicht Pays de la Loire

Land: Frankrijk
Regio:
Vendée
Pays de la Loire
Gemeente:

Longeville sur mer
Km vanaf Utrecht:
915

 

 

 

Adresgegevens:
Les Aulnettes
111 Rue de la Mare
85560 Longeville sur mer
Telefoon: +33 2 51 33 55 52
E-mail: info@les-aulnettes.com
Website: www.les-aulnettes.com
Facebook: www.facebook.com/lesaulnettes.longeville

Omschrijving door de eigenaar
Van harte welkom op de pagina van Les Aulnettes, ons gezellige, kleinschalige en eigenhandig opgebouwde vakantieparkje in het zuiden van de Vendée. Sinds wij in april 2006 ons eerste Fins houten huis hebben verhuurd, mogen wij ons verheugen in een nog steeds toenemende populariteit. Ondanks grote druk, zijn wij niet gezwicht voor de regelmatig terugkomende wens om het aantal huizen op het park uit te breiden, waardoor de onvolprezen sfeer waar Les Aulnettes om wordt gewaardeerd, behouden is gebleven.


De tien huizen worden ieder omringd door circa 400 vierkante meter grond, afgebakend door gevarieerde beplanting en een eigen plek voor de auto, naast de deur. Als je zin hebt kun je naar ons fijne zwembad met een eigen gedeelte voor de kleine zwemmers.

De “Stabul” is de plek waar jong en oud kunnen spelen. Voor de kleintjes is divers kinderspeelgoed aanwezig en tevens vind je er een pingpongtafel en een tafelvoetbalspel. Ook kun je hier internetten, een glaasje drinken bij de bar en op sommige avonden zelfs eten. Lees verder op onze website.

Faciliteiten
Wifi internet – zwembad – kinderbadje – maaltijden – speeltuin – speeltoestellen – speelgoed – kinderbedje – kinderstoel – wasmachine – fietsen – rolstoeltoegankelijk

Kaart
Klik hier om deze locatie op Google Maps weer te geven.

Share