Terug naar het overzicht Provence-Alpes-Côte d’Azur

Land: Frankrijk
Regio:

Provence-Alpes-Côte d’Azur
Gemeente:

Saint-Julien-Le-Montagnier
Km vanaf Utrecht:
1220

 

 

 

Adresgegevens:
Domaine Des Campeaux
Chemin Des Campeaux 2900
83560 Saint-Julien-Le-Montagnier
Telefoon: +33 4 9480 0868
E-mail: info@domaine-des-campeaux.com
Website: www.domaine-des-campeaux.com
Facebook: www.facebook.com/pages/Domaine-Des-Campeaux/492679734083036

Omschrijving
Stilte en rust, de grootste luxe van deze eeuw. Op het Domaine Des Campeaux vind je het allemaal, omringd door een prachtige natuur van 33 hectare en gelegen in de nog ongerepte Provence en het natuurpark van de Gorges Du Verdon.

Een vakantieoord waarin rust, vriendschap, gezelligheid en lekker eten centraal staan. Waar zowel de kinderen zich kunnen uitleven als de ouders de rust vinden. ´s Avonds kunnen de gasten aanschuiven voor een heerlijk avondmaal, bereid door de gastvrouw zelf.


Rembert en Anneke stippelen voor hun gasten avontuurlijke routes in de omgeving uit en uitstapjes naar historische dorpjes. Op het domein zelf kun je terecht voor een duik in het verwarmd zwembad van 16,5m x 7m, een partijtje volleybal, badminton, tafeltennis, petanque, springen op de trampolines of gratis mountainbike.

Tijdens de maanden juli en augustus ontvangen we enkel op basis van half pension voor zowel de kamers als de gites. Offerte op aanvraag, na opgave van het aantal volwassenen en kinderen.

Faciliteiten
Internet – zwembad – kinderbad(je) – kinderbedje – kinderstoel – speeltoestellen – speelgoed – fietsen – airconditioning – wasmachine

Kaart
Klik hier om deze locatie op Google Maps weer te geven.

Share