Terug naar het overzicht Provence-Alpes-Côte d’Azur

Land: Frankrijk
Regio:

Provence-Alpes-Côte d’Azur
Gemeente:
Lagnes
Km vanaf Utrecht:
1130

 

 

 

Adresgegevens:
Mas des Grès
1651, RD 901
Four à Chaux-Isle sur Sorgue
84800 Lagnes
Telefoon: +33 4 90 20 32 85
E-mail: info@masdesgres.com
Website: www.masdesgres.com
Facebook: www.facebook.com/pages/Le-Mas-des-Grès/123677514330092

Omschrijving
Le Mas des Grès is een leuk gerenoveerd landhuis, mooi gelegen aan de rand van regionaal Park Luberon in de Provence. Le Mas des Grès biedt in totaal 10 kamers met airconditioning en televisie aan. Wifi is gratis beschikbaar.

Thierry en Nina, de eigenaren van Le Mas des Grès, hebben voor hun gasten een heerlijk zwembad, een spa, een turks stoombad en een fitnessruimte. Voor de kinderen is er nog veel meer leuks. Zo kunnen de kinderen kookles krijgen van Thierry. Er zijn fietsen beschikbaar, evenals een tennisbaan, een speeltuin en een spelcomputer.


In het restaurant van Le Mas des Grès worden heerlijke gerechten gemaakt voor jong en oud. Als je het leuk vindt om mee te kijken bij de voorbereidingen voor het diner, ben je van harte welkom.

In de omgeving is veel te doen. Er zijn prachtige golfbanen, wamdel- en fietspaden en leuke stadjes nabij. De Monts du Vaucluse, de Pestmuur of de Via Domitia zijn mooie plekke voor een wandeling, evenals et regionaal park van Luberon. Paardrijden en minigolf zijn ook in de buurt mogelijk. Ontspanning voor alle familieleden gegarandeerd!

Faciliteiten
Wifi-internet – zwembad – kinderbedje – kinderstoel – maaltijden – speeltuintje – fietsen – speelgoed – dieren – kookles – airconditioning

Kaart
Klik hier om deze locatie op Google Maps weer te geven.

Share