Terug naar het overzicht Provence-Alpes-Côte d’Azur

Land: Frankrijk
Regio:

Provence-Alpes-Côte d’Azur
Gemeente:
Arles
Km vanaf Utrecht:
1175

 

 

 

Adresgegevens:
Mas Saint Germain
Villeneuve Camargue,
Rte de Gageron
13200 Arles
Telefoon: +33 4.90.97.00.60
E-mail: monique@massaintgermain.com
Website: www.massaintgermain.com
Facebook: www.facebook.com/MasSaintGermain

Omschrijving
Midden in het Nationaal Park van de Camargue ligt Mas Saint Germain, een ideale plek voor een fijne vakantie met het gezin. Het domein omvat maar liefst 200 hectare. Hier zijn vier voormalige bijgebouwen van de boerderij omgebouwd tot leuke vakantiewoningen, die elk een eigen authentiek karakter hebben. In het hoofdgebouw is worden bed en breakfast kamers aangeboden.


De boerderij staat in het teken van de fok van Camargue paarden en stieren. Ook lopen er bekende Arles Merino schapen en een lieve Provence ezel. Verder wordt op het terrein rijst verbouwd. Omdat het geheel gelegen is in het nationaal park, is er een keur aan bijzondere vogels te zien, waaronder flamingo’s.

Mas Saint Germain heet gasten en gezinnen met kinderen van harte welkom. Zij kunnen ter plekke genieten van al het moois dat deze streek te bieden heeft en intussen ook meekijken met het dagelijkse leven op de boerderij. Voor kinderen is er lekker veel speelruimte en ook zijn er speeltoestellen, zoals een trampoline. Badmintonuitrusting is ook verkrijgbaar.

Een dagje erop uit kan wandelend, op huurfietsen of op een van de mooie Camargue paarden. Het strand ligt op enkele kilometers en met de auto kunt u de rest van deze prachtige streek ontdekken. Het stadje Arles ligt op korte afstand.

Faciliteiten
Speeltuintje – fietsen – speelgoed – dieren – zandbak

Kaart
Klik hier om deze locatie op Google Maps weer te geven.

Share