Terug naar het overzicht Rhône-Alpes

Land: Frankrijk
Regio:
Drôme
Rhône-Alpes
Gemeente:

Mirabel aux Baronnies
Km vanaf Utrecht:
1090
 

 

 

Adresgegevens:
Quartier Françonne
26110 Mirabel aux Baronnies
Telefoon: +33 667 225 907
E-mail: info@franconne.com
Website: www.franconne.com/
Facebook: www.facebook.com/pages/Gîtes-la-Françonne/110456139024644

Omschrijving door de eigenaar
Gîtes la Françonne is een klein vakantieparadijs in de Drôme Provençale. 3 bungalows met elk een eigen terras en tuin met veel privacy liggen op een domein met zwembad, 500 meter van het fraaie middeleeuwse dorp Mirabel aux Baronnies. Het is een heel rustige omgeving, geprezen om zijn enorme veelzijdigheid.

Kinderen kunnen fijn spelen op en rond het terrein, want er is nauwelijks verkeer. Toch zit je niet op een afgelegen plaats, want de eerste croissantjes ‘s ochtends vind je na een fijne wandeling, bij de Franse bakker. In het dorp zijn alle voorzieningen aanwezig. Bakkers, slager, kruidenier, medisch centrum met o.a. artsen en een apotheek, alsmede café’tjes. De prachtige plaatsen Vaison-la-Romaine en Nyons (grote markten) liggen vlakbij Mirabel. En de Mont Ventoux is in het uitzicht.


De gîtes zijn uitgerust met alles wat een gezin fijn vindt. Van airco tot CV, en van magnetron en gratis wifi tot een leuk stapelbed. We hebben de gîtes kindvriendelijk ontworpen en gebouwd omdat we zelf met kinderen op vakantie kwamen in deze streek en weten wat kinderen èn ouders prettig vinden.
Mensen komen jaar op jaar terug en wij zien vaak kinderen van baby tot tiener opgroeien.

In de omgeving is ontzettend veel aanbod van bezienswaardigheden en activiteiten. Voor de kleintjes èn voor de groteren interessant. En de ouders… na een verblijf bij ons zien we ze uitgerust en tevreden vertrekken. En daar maken wij een punt van!

Kijk rond op onze website voor foto’s, ideeën en tips voor wat er te doen is en voor de beschikbaarheid van de gîtes. Wees er snel bij, het loopt bij ons altijd hard met reserveringen.

Faciliteiten
Wifi internet – zwembad – kinderbad – kinderstoel – kinderbedje – speelgoed – speeltuintje – speeltoestellen – wasmachine – airconditioning

Kaart
Klik hier om deze locatie op Google Maps weer te geven.

Share