Terug naar het overzicht Abruzzen

Land: Italië
Regio:
Abruzzen
Gemeente:

Francavilla al Mare
Km vanaf Utrecht:
1625

 

 

 

Adresgegevens:
Agriturismo Villa delle Rondini
Via Val di Foro 107
66023 Francavilla al Mare (CH)
Telefoon: +39 085-816285
E-mail: info@villadellerondini.it
Website: www.villadellerondini.it
Facebook: www.facebook.com/agriturismo.villadellerondini

Omschrijving
Agriturismo Villa delle Rondine is een leuke, kleinschalige boerderijaccommodatie, waar kinderen zeer welkom zijn. De boerderij, een mooi authentiek stenen pand, is nog altijd in bedrijf en ter plekke worden de eigen producten, zoals olijfolie, wijn en groenten, verkocht. Deze agriturismo ligt aan de rand van de plaats Francavilla al Mare.

De agriturismo beschikt over een heerlijk ruim zwembad, waar jong en oud zich kan vermaken en verfrissen. Rondom het zwembad zijn voldoende ligstoelen en parasols. Voor de kinderen is er verder ook nog een speeltuintje en op de boerderij worden ook kleine dieren gehouden.

De appartementen van Agriturismo Villa delle Rondine zijn eenvoudig, maar gezellig en zijn voorzien van alle basisbehoeften voor een aangenaam verblijf. Een barbecue is voor de gasten beschikbaar.


In de omgeving is genoeg te doen. Het strand van Francavilla ligt op ongeveer een kilometer afstand en de agriturismo heeft hier gratis voor haar gasten gereserveerde plaatsen met ligbedden en parasols. Verder zijn de plaatsen Chieti, Pescara en Ortona goed te bereiken en kunt u een leuke uitstap maken naar het Nationaal Park van de Majella en de bijzonder Costa dei Trabocchi.

Faciliteiten
Wifi internet – zwembad – speeltuin – dieren

Kaart
Klik hier om deze locatie op Google Maps weer te geven.

Share