Terug naar het overzicht Abruzzen

Land: Italië
Regio:
Abruzzen
Gemeente:
Tortoreto
Km vanaf Utrecht:
1555

 

 

 

Adresgegevens:
Residence Il Borgo
Via Vascello 51
64018 Tortoreto (TE)
Telefoon: +39 0861 777189
E-mail: info@residenceilborgo.it
Website: http://www.residenceilborgo.it
Facebook: www.facebook.com//pages/Residence-Il-Borgo/111221195586152

Omschrijving
Residence Il Borgo is een kleinschalig vakantiecomplex met leuke appartementen in de plaats Tortoreto nabij de Adriatische kust. De appartementen zijn in een halve cirkel rondom het ruime zwembad gesitueerd.


Voor de kinderen biedt Residence Il Borgo, naast het zwembad, een eigen ondiep kinderzwembadje en een speeltuin. Wifi internet is beschikbaar en direct naast de residence is een leuk restaurant gelegen.

De appartementen hebben alle een volledige ingerichte keuken, een televisie met satellietzenders en een terras of veranda met uizicht op de kuststrook.

In de omgeving is genoeg te ontdekken. Uiteraard kunt u naar het nabijgelegen strand. Er rijdt een gratis shuttlebusje om de gasten van de residence naar een privé strand te brengen. Als gast van de residence krijgt u daar korting op de toegang tot het strand en de huur van ligstoelen en parasols. In het gezellig centrum van Tortereto valt ook veel te zien en beleven. Een dagje naar het Nationaal Park van de Gran Sasso is ook een leuke uitstap.

Faciliteiten
Wifi internet – zwembad – kinderbad – speeltuin – wasmachine

Kaart
Klik hier om deze locatie op Google Maps weer te geven.

Share