Terug naar het overzicht Emilia-Romagna

Land: Italië
Regio:
Emilia-Romagna
Gemeente:
Sasso Marconi
Km vanaf Utrecht:
1245

 

 

 

Adresgegevens:
Agriturismo Locanda dei Cinque Cerri
Via Val di Setta 121
40037 Sasso Marconi (BG)
Telefoon: +39 051 847734
E-mail: info@locandacinquecerri.com
Website: www.locandacinquecerri.com

Omschrijving
Agriturismo Locanda dei Cinque Cerri is mooi gelegen in de heuvels buiten Bologna in de uitlopers van de Appennijnen. Op het terrein van deze biologische agriturismo, in totaal 17 hectare groot, groeien diverse fruitbomen (onder andere perziken, vijgen, kersen) en worden groenten geteeld, die in het restaurant van de agriturismo gebruikt worden. De kans is groot op het terrein wilde dieren te kunnen spotten. Ook worden hier paarden en ezels gehouden. De eigenaren vinden het leuk om hun gasten kennis te laten maken met het boerenleven op de agriturismo.


De authentieke boerenhoeve is met zorg gerestaureerd en veel antieke details zijn bewaard gebleven. Hoewel Agriturismo Locanda dei Cinque Cerri landelijk gelegen is, kan het centrum van Bologna binnen 20 minuten worden bereikt met de auto. De autostrada bevindt zich op enkele minuten rijden van de agriturismo. Een ideale uitvalsbasis dus!

De agriturismo biedt tien kamers, voorzien van airconditioning, televisie en minibar. Voor de kinderen is er lekker veel buitenruimte en een leuk speeltuintje.

Faciliteiten
Wifi internet – kinderbedje – maaltijden – speeltuintje – wasmachine – dieren – airconditioning

Kaart
Klik hier om deze locatie op Google Maps weer te geven.

Share