Terug naar het overzicht Lombardije

Land: Italië
Regio:
Lombardije
Gemeente:
Milaan
Km vanaf Utrecht:
1030

 

 

 

Adresgegevens:
Hotel Sanpi Milano
Via Lazzaro Palazzi 18
20124 Milano
Telefoon: +39 02 2951 3341
E-mail: info@hotelsanpimilano.it
Website: www.hotelsanpimilano.it
Facebook: www.facebook.com/HotelSanpiMilano

Omschrijving
Als je Milaan met kinderen wilt bezoeken en in de stad wilt verblijven, dan is Hotel Sanpi Milano een goede keus. Het is heel centraal gelegen en dichtbij een metrostation. Met de metro kan je je snel door de stad verplaatsen, de kathedraal van Milaan is maar een paar haltes verderop.


Hotel Sanpi Milano is zo fijn met kinderen, onder meer omdat het beschikt over een rustige binnentuin met veel bloemen. Hier kan je even rustig bijkomen van de stadse drukte. Een ander voordeel is dat op korte afstand van het hotel een heerlijk park is met speeltuinen.

De kamers van dit milieuvriendelijke hotel hebben houten vloeren en zijn voorzien van airconditioning. Ze hebben een flatscreen-tv met satelliet- en betaalzenders en een minibar. Er is gratis wifi internet beschikbaar. Ook kunt u gebruik maken van de fitnessruimte.

In Hotel Sanpi Milano is een restaurant met beperkte kaart en een bar aanwezig. In de directe omgeving zijn diverse leuke restaurants, waar u en de kinderen ook heerlijk kunnen eten.

Faciliteiten
Wifi internet – kinderbedje – maaltijden

Kaart
Klik hier om deze locatie op Google Maps weer te geven.

Share