Terug naar het overzicht Marken

Land: Italië
Regio:
Marken
Gemeente:
Cossignano
Km vanaf Utrecht:
1550
 

 

 

Adresgegevens:
Agriturismo Fortuna Verde
Contrada Fiorano 20
63067 Cossignano (AP)
Telefoon: +39 342 944 1510
E-mail: info@fortunaverde.com
Website: www.fortunaverde.com
Facebook: www.facebook.com/agriturismofortunaverde
Twitter: www.twitter.com/FortunaVerde1

Omschrijving door de eigenaar
Verscholen tussen de wijn- en olijfvelden in de groene heuvels van Le Marche ligt Agriturismo Fortuna Verde. Op het landgoed van zo’n zeven hectare vind je een kleinschalig en bijzonder logeeradres vlakbij zee.

De streek Le Marche wordt ook wel het best bewaarde geheim van Italië genoemd. Hier kun je nog genieten van authentiek Italië. Geluk zit hier in de kleine dingen: een begroeting op het dorpsplein, een espresso in de lokale bar of genieten van plaatselijke specialiteiten. Geen massatoerisme, maar rust en ruimte. Wijn- en olijfgaarden, kleine dorpjes, glooiende groene heuvels en kronkelende plattelandsweggetjes.


En ook voor kinderen is er bij ons genoeg te beleven. Op slechts een kwartiertje rijden vind je prachtige zandstranden en omdat het strand heel langzaam afloopt in zee is het voor kinderen leuk en veilig spelen. Vooral in de zomer zijn er veel evenementen en festivals in de omgeving, zoals spannende ridderfeesten of een festival met heksen en kabouters. Maar je kunt natuurlijk ook een dagje thuis blijven want op een boerderij is altijd wel iets te doen. Een handje helpen in de moestuin, fruit plukken, op ontdekkingstocht op het erf; je hoeft je nooit te vervelen.

Elke week organiseren we meerdere activiteiten. Zoals bijvoorbeeld een wijnproeverij bij een biologische cantina of een Italiaanse 4-gangen maaltijd bij een restaurant op loopafstand.

In de verbouwde boerderij bieden we twee ruime appartementen en een sfeervolle bed & breakfast kamer. Ook kun je bij ons overnachten in een ingerichte bungalowtent of safaritent.

Veel tijd, veel aandacht en vooral veel genieten bij Fortuna Verde: we verwelkomen je graag!

Erik, Marianne & Isabella

Faciliteiten
Wifi internet – (hot) tub – speeltoestellen – speelgoed – kinderbedje – kinderstoel – maaltijden – wasmachine – wijnproeverij – eigen en streekproducten

Kaart
Klik hier om deze locatie op Google Maps weer te geven.

Share