Terug naar het overzicht Marken

Land: Italië
Regio:
Marken
Gemeente:
Arcevia
Km vanaf Utrecht:
1455
 

 

 

Adresgegevens:
Borgo Belfiore
Via S. Apollinare 70
60011 Montefortino di Arcevia (AN)
Telefoon: +39 0731 9107
E-mail: info@belfiore-italia.com
Website: www.belfiore-italia.com
Facebook: www.facebook.com/pages/Borgo-Belfiore/525995467458539
Twitter: www.twitter.com/borgobelfiore

Omschrijving door de eigenaar
In de provincie Ancona, in de buurt van de Adriatische zee, ligt het idyllische Borgo Belfiore. Op het terrein van 3 hectaren, bevinden zich 13 comfortabele appartementen in 2 historische gebouwen, een gastenrestaurant (met gratis wifi) en een groot zwembad met een spectaculair uitzicht te midden van onze prachtige olijfgaard. Wij verhuren de 13 comfortabele appartementen in 2 verschillende gebouwen, de Villa Belfiore en de Frantoio. Alle appartementen zijn met zorg en aandacht voor historische details en de authenticiteit gerestaureerd. Zij hebben alle eigen badkamers met douche, wc, bidet en een volledig ingerichte keukenhoek. Elk appartement heeft zijn eigen buitenzitplaats.


De streek rondom Borgo Belfiore is veelzijdig en uitdagend. Wandelaars kunnen hun hart ophalen in de prachtige natuur in de streek, maar ook kunst- en cultuurliefhebbers komen niks tekort. Aan de Adriatische Zee, die op 35 km afstand ligt, vind je moderne badplaatsen zoals Fano, Senigallia en de Conero kust bij Ancona waar mooie winkels en een bruisend uitgaansleven troef zijn.

Ons landgoed is geschikt voor elke soort vakantie: alleen, met je partner of met het hele gezin. Op Borgo Belfiore voel je je snel thuis. Onze historische gebouwen hebben een prachtig uitzicht over het heuvelachtige landschap van de Marche.

Het terrein is autovrij, de parkeerplaats is direct bij de ingang. Elke zomer zijn hier tussen 10 en 20 kinderen van alle leeftijden met hun ouders te gast, velen komen elk jaar terug, zie de recenties op zoover en tripadvisor.

Faciliteiten
Wifi internet – zwembad – kinderbadje – speeltuin – speelgoed – kinderbedje – wasmachine

Kaart
Klik hier om deze locatie op Google Maps weer te geven.

Share