Terug naar het overzicht Marken

Land: Italië
Regio:
Marken
Gemeente:

Monte Vidon Combatte
Km vanaf Utrecht:
1550
 

 

 

Adresgegevens:
Camping San Procolo
Contrada Selve 3
63847 Monte Vidon Combatte (FM)
Telefoon: +39 0344-605814 / +31 6-38073908
E-mail: info@sanprocolo.com
Website: www.sanprocolo.com
Facebook: www.facebook.com/pages/Camping-San-Procolo/448079185234260

Omschrijving door de eigenaar
Wie wil er nu niet lekker op vakantie, spelen met andere kinderen of zwemmen en spelen in de zee of een zwembad? Kom dan naar Italië en beleef je vakantie op camping San Procolo!

Op deze kleine camping kun je heerlijk je eigen gang gaan. Terwijl je ouders lekker in hun hangmat in de schaduw een boek lezen heb jij alle tijd om met vriendjes en vriendinnetjes te spelen. Samen hagedisjes vangen of achter vlinders aanrennen. Of op de trampoline en in de speeltuin lol maken en tafeltennissen. En als je het dan heel warm hebt spring je lekker in het zwembad. Dat klinkt goed hè! Maar ook buiten de camping is genoeg te zien en te beleven. Je kunt met je ouders naar een van de stranden die op een half uurtje rijden liggen. Of een stevige wandeling maken in de bergen. En natuurlijk vind je moeder het leuk om naar een van de vele marktjes in de omgeving te gaan. Er is altijd wel een ijssalon waar je een heerlijk Italiaans ijsje kunt kopen.


En als je van al dat spelen op de camping of op het strand nou honger hebt gekregen is dat ook geen probleem op Camping San Procolo. Wij organiseren een paar keer per week eetavonden. Jij zit dan niet bij je ouders aan tafel. Nee, je zit samen met andere kinderen aan speciale kindertafels! Zo krijg je een lekker en gezond kindermenu. En terwijl je ouders met andere ouders zitten te praten kunnen jullie lekker spelen tussen de gangen door. Dat klinkt best goed! En uiteindelijk duik je supermoe laat je tent in om lekker lang te slapen zodat je de volgende dag weer opnieuw fijn kunt spelen. Je nieuwe vriendjes en vriendinnetjes wachten al…

Wat kan je bij ons huren? Met jullie eigen tent sta je op grote kampeerplekken met schaduwplek, hangmat en fantastisch uitzicht. En als jullie geen eigen tent hebben kunnen je ouders een compleet ingerichte tent huren. Of het chalet (max 5 pers.) of de bed and breakfast (max 2 pers) voor wat meer comfort.

Faciliteiten
Wifi internet – zwembad met ligbedden – terras – speeltuin – tafeltennis – verkoop eigen producten en biologische wijnen – broodservice – wasmachine

Kaart
Klik hier om deze locatie op Google Maps weer te geven.

Share