Terug naar het overzicht Marken

Land: Italië
Regio:
Marken
Gemeente:
Sassoferrato
Km vanaf Utrecht:
1470
 

 

 

Adresgegevens:
Casa Tartufo
Bosco Rotondo 3
60041 (Doglio) Sassoferrato
Telefoon: +39 331 3989098
E-mail: casatartufo@gmail.com
Website: www.vakantieinitalie.com
Facebook: www.facebook.com/ben.stroo

Omschrijving door de eigenaar
“Casa Tartufo”; Sinds juni 2007 het landgoed van Ben en Sabine Stroo, ligt bij het oude Romeinse stadje Sassoferrato in het prachtige heuvellandschap van Le Marche, op 578 meter hoogte en op circa 30 kilometer van de prachtige brede (kindvriendelijke) stranden van de Adriatische zee.

“Casa Tartufo” biedt zes ruime appartementen van twee tot zes personen. De appartementen hebben een ruime living, een volledig ingerichte keuken, slaapkamer(s), een moderne badkamer en airco. Verder hebben wij een Bed & Breakfast kamer van alle gemakken voorzien. Alle appartementen hebben een fabelachtig panoramisch uitzicht over glooiende velden en heuvels tot aan zee!


Wij hebben een mini camping in onze truffelboomgaard en verhuren daar zeer luxe compleet ingerichte Safari tenten.

Le Marche (de Marken) is een regio in het midden van Italië aan de Adriatische Zee. Het grenst in het noorden aan Emilia-Romagna en de republiek San Marino, in het westen aan Toscane en Umbrië en in het zuidoosten aan de Abruzzen en Lazio. Het landschap is erg gevarieerd, men zegt ook wel dat je in Le Marche, Italië in één regio aantreft. Aan de kust kun je volop genieten van de robuuste rotspartijen en brede stranden, terwijl in het binnenland de groene heuvels en bergen plaats bieden aan de talrijke middeleeuwse dorpjes en historische steden.

Faciliteiten
Wifi internet – zwembad – speeltoestellen – maaltijden – wasmachine – airconditioning

Kaart
Klik hier om deze locatie op Google Maps weer te geven.

Share