Terug naar het overzicht Marken

Land: Italië
Regio:
Marken
Gemeente:
Barchi
Km vanaf Utrecht:
1430
 

 

 

Adresgegevens:
Località Montesoffio 5
61040 Barchi (PU)
Telefoon: +39 334 7798192
E-mail: info@montesoffio.com
Website: www.montesoffio.com
Facebook: www.facebook.com/Montesoffio5

Omschrijving door de eigenaar
Ons agriturismo ligt tussen Rimini en Ancona in de heuvels van Le Marche op slechts 23 kilometer van de Adriatische zee. Deze regio heeft een enorm rijke historie waar veel tradities en monumenten bewaard zijn gebleven. Er zijn veel mooie Middeleeuwse steden, stranden en een prachtige natuur binnen handbereik.

Het landgoed is een groene oase van rust, waar alle reis- en andere stress gelijk van je afvalt. Je wordt gastvrij ontvangen met een welkomstdrankje en krijgt een korte rondleiding over ons landgoed: de ruime tuin rondom het huis omgeven door olijf- en fruitbomen en onze wijngaard, de terrassen, de speelplekken, het zwembad en het prachtige panoramische uitzicht.
Op de 6,5 ha die het landgoed beslaat is er voor iedereen een eigen stek, waar je lekker kan wegdromen in een hangmat in de boomgaard, tussen de druivenranken of op een ligbed aan de rand van het zwembad.


Voor onze gasten hebben we acht prachtige, frisse, comfortabele appartementen (ook voor minder validen), vier riante B&B kamers en een gezellige gemeenschappelijke huiskamer beschikbaar.
Alle appartementen hebben hun eigen ingang op de begane grond en aan beide zijden van het huis plek om van de ochtend- en avondzon te genieten. Er is keuze uit 2 of 3 kamer appartementen met een duurzame ruime inrichting en moderne keukens, met of zonder extra luxe. Alle badkamers hebben een ruime douche en een aantal ook een bad. Je slaapt in een goed, stevig en fris bed. In deze gezonde stille omgeving ben je zo onder zeil.

Wij wonen zelf op het landgoed, zodat we iedereen met raad en daad kunnen bijstaan over de te bezoeken stranden, steden en dorpen (Urbino, Fano, Fabriano, Senigallia, Mondavio, Corinaldo), natuurparken (Frasassi, Furlo, Conero, Apennijnen) en de talloze nabij gelegen wijncantina’s, markten, outlets en restaurants.

Wij bakken bij Country house Montesoffio brood voor onze gasten en regelmatig organiseren wij ook gezamenlijke maaltijden en desgewenst kookworkshops, waarmee we onze gasten uitgebreid verwennen. Lekker en goed eten met onze eigen biologische olijfolie, wijn en heerlijke andere lokale Italiaanse wijnen. In het voor- en naseizoen faciliteren we desgewenst alle mogelijke cursussen en kan je ons komen helpen op het landgoed.

Faciliteiten
Wifi internet – zwembad – kinderbad – speeltoestellen – speeltuin – maaltijden – speelgoed – kinderbedje – kinderstoel – wasmachine – fietsen – rolstoeltoegankelijk

Kaart
Klik hier om deze locatie op Google Maps weer te geven

Share