Terug naar het overzicht Marken

Land: Italië
Regio:
Marken
Gemeente:

San Severino Marche
Km vanaf Utrecht:
1500
 

 

 

Adresgegevens:
Huisopdeheuvel Minicamping en Appartementen Le Marche
Località Castel San Pietro 55
62027 San Severino Marche
Telefoon: +39 0733 635172
E-mail: huisopdeheuvel@hotmail.com
Website: www.huisopdeheuvel.nl
Facebook: www.facebook.com/huisopdeheuvel
Twitter: www.twitter.com/huisopdeheuvel

Omschrijving door de eigenaar
Huisopdeheuvel is in het midden van Le Marche Italië gelegen. Er is een kleine camping met 14 ruime plaatsen, twee volledig ingerichte huurtenten voor maximaal 5 personen en twee ruime appartementen op de begane grond met eigen terras voor maximaal 5 personen.

De campingplaatsen zijn ruim en hebben prachtig uitzicht. Tevens verhuren we 2 zeer ruime huurtenten met maar liefst 3 slaapcabines volledig ingericht voor maximaal 5 personen. Er is een echt matras, servies, 3-pitsgasstel, tuinmeubilair, dekbedden, kussens etc. aanwezig. Je hoeft alleen nog bed- en handdoeklinnen zelf mee te nemen.
Beide appartementen zijn gelegen op de begane grond, eigen terras met tuinmeubilair en schaduw, badkamer, slaapkamer(s), woonkamer met zitje, eettafel en uitgebreide keuken met oa oven, koelkast, vriezer, 4-pitsgasstel.


Voor alle gasten is er een heerlijk zwembad, een ruime veranda met schitterend uitzicht (wifi) en een binnen verblijfsruimte met onder andere een kleine bibliotheek, spelletjes, loungebank voor de kinderen. Diverse malen per week is het mogelijk om bij ons mee te eten.

Voor de kinderen is er een grote trampoline, speelkasteel, wipkip en zeker in het hoogseizoen volop kinderen om mee te spelen. Je kan met Evert mee voor stoere wandeltochten of bijvoorbeeld ‘s morgens heel vroeg naar de top van de Monte San Vicino lopen om daar de zonsopgang te bewonderen. Regelmatig worden er door de kinderen zelf activiteiten georganiseerd.

We wonen in het midden van Le Marche waardoor je van alles in deze prachtige en diverse omgeving kunt doen. De Grotten van Frasassi, steden/markten bezoeken, stuwmeer (10 minuten) met onde randere kano’s/waterfietsen, of een avonturenpark (10 minuten), waterpretpark (10 minuten) met de langste/hoogste glijbaan van Europa!

Wil je meer weten kijk dan even op onze website of mail ons voor meer info. Iedereen die bij ons reserveert ontvangt een uitgebreide gids met heel veel informatie over onze omgeving, maar uiteraard vertellen we je het ook graag zelf.

Graag tot ziens bij Huisopdeheuvel, waar je je vakantie viert zoals je dat zelf graag wilt!

Niets Moet, Niksen Mag,

ciao
Evert en Marian

Faciliteiten
Wifi internet – zwembad – speeltoestellen – speeltuin – speelgoed – maaltijden – kinderbedje – kinderstoel – wasmachine – rolstoeltoegankelijk

Kaart
Klik hier om deze locatie op Google Maps weer te geven.

Share