Terug naar het overzicht Marken

Land: Italië
Regio:
Marken
Gemeente:
Montelparo
Km vanaf Utrecht:
1550

 

 

 

Adresgegevens:
Contrada Serrone 3
63853 Montelparo (FM)
Telefoon: +39 3387625770
E-mail: info@sopraesotto.com
Website: www.sopraesotto.com
Facebook: www.facebook.com/sopraesotto

Omschrijving door de eigenaar
Sopra e Sotto is een uniek en gastvrij vakantieadres midden in het authentieke Italië, in het heuvellandschap van Le Marche. De zee maar ook de hoge bergen zijn allebei dichtbij en overal om ons heen zijn prachtige, middeleeuwse dorpjes om te ontdekken.

Op het landgoed van bijna 8 hectare staat onze verbouwde boerderij met 4 sfeervolle appartementen en is er een minicamping in de schaduwrijke notengaard met 15 plekken. Ruime plaatsen voor eigen tent, 3 compleet ingerichte verhuurtenten en 3 luxe safaritenten met daarbij een mooi en schoon sanitairgebouw. In de verbouwde boerderij is een winkeltje en een bibliotheek. In het seizoen komt de bakker dagelijks vers brood brengen.


Wij organiseren voor onze gasten allerlei activiteiten, voor jong & oud. Voor de kids zijn er kidsadventure activiteiten zoals avontuurlijke GPS tochten op zoek naar de schat, streetboulderen en sporttoernooitjes. Voor de wat oudere kinderen sportklimmen, Klim & Kloof en schitterende bergwandelingen in de Monti Sibillini. Maar ook een wijnproeverij, mee eten of een olijfolieproeverij staan wekelijks op het programma. Kom genieten van een onvergetelijke vakantie op Sopra e Sotto in het nog pure Italië!

Faciliteiten
Wifi internet – kinderstoel – kinderbedje – maaltijden – speelgoed – fietsen – wasmachine

Kaart
Klik hier om deze locatie op Google Maps weer te geven

Share