Terug naar het overzicht Marken

Land: Italië
Regio:
Marken
Gemeente:
Montefiore dell’Aso
Km vanaf Utrecht:
1530
 

 

 

Adresgegevens:
Via Aso 146
63062 Montefiore dell’Aso (AP)
Telefoon: +39 34 868 00 339
E-mail: info@villa-alwin.it
Website: www.villa-alwin.nl
Facebook:
www.facebook.com/pages/Villa-Alwin-Appartementen-in-Le-Marche-Italia/173773379314706

Twitter: www.twitter.com/VillaAlwin

Omschrijving door de eigenaar
Agriturismo Villa Alwin, Luxe Tenten en Appartementen in Le Marche, Italie

IK VERTREK 2006: misschien heeft u onze aflevering destijds wel gezien.
Samen met onze drie zoons: Mike, Robbie en Jim (toen 6, 4 en 2 jaar), verlieten wij Nederland voor een nieuw avontuur in Italië.


Zon, zee, strand, bergen, authentieke dorpen, outlets, echt Italiaans eten, ijs en wijn, gastvrijheid, vriendelijke prijzen, het echte Italiaanse la dolce vita, u vindt het allemaal hier in onze prachtige woonplaats: Montefiore dell’Aso in de regio Le Marche. Sinds 2006 wonen wij in dit schitterende pittoreske dorpje op slechts zeven kilometer van de mooie Adriatische kust, waar wij in onze Villa Alwin luxe tenten en appartementen verhuren.

Voor onze gasten organiseren wij iedere week diverse gezellige activiteiten. U bent van harte welkom om samen met ons en andere gasten deel te nemen aan deze activiteiten. Uiteraard zijn deze activiteiten geheel vrijblijvend.

Aperitivo
Iedere zondagmiddag organiseren wij een gezellige aperitivo bij Villa Alwin met een hapje en een drankje.

Pizza – avond
Iedere zondagavond aansluitend aan de aperitivo is er de mogelijkheid om deel te nemen aan de pizza-avond. Wij halen grote mega pizza’s met diverse smaken. Voor jong en oud.

BBQ Avond
Iedere dinsdagavond steken wij bij Villa Alwin de BBQ aan. Op de BBQ vind u diverse soorten vlees, vis en groenten. Daarnaast is er uiteraard patat, salade, fruit, stokbrood, satésaus etc.

Italiaanse avond / eten bij de boer
Iedere donderdagavond hebben we een echte Italiaanse avond en eten we bij de boer. We gaan met z’n allen naar Agriturismo La Casetta waar we een heerlijke 5- gangen maaltijd met typische streekgerechten krijgen.

Wijnproeverij
Iedere dinsdagmiddag voorafgaand aan de BBQ hebben we een gezellige wijnproeverij bij de wijnboer van Villa Alwin. Rondom villa Alwin liggen grote wijnvelden. Wij gaan op bezoek bij deze wijnboer en laten u kennismaken met de heerlijke wijnen uit deze streek.

Kookcursus
Op donderdagmiddag is het mogelijk om samen met mama Laura van La Casetta het diner voor die avond voor te bereiden. U leert hier zelf pasta te maken maar natuurlijk ook de welbekende tiramisu.Met onze Villa Alwin staan wij voor kwaliteit, gezelligheid en persoonlijkheid. Villa Alwin hebben wij kleinschalig opgezet, zodat wij kunnen zorgen voor de juiste persoonlijke aandacht en service.

Saluti en hopelijk zien we elkaar snel!
Alwin & Bionda, Mike, Robbie en Jim Boerkamp

Faciliteiten
Wifi internet – zwembad – speeltoestellen – speeltuin – maaltijden – kookcursus – kinderbedje – kinderstoel – airconditioning – wijnproeverij

Kaart
Klik hier om deze locatie op Google Maps weer te geven

Share