Terug naar het overzicht Piëmont

Land: Italië
Regio:
Piëmont
Gemeente:
Lequio Tanaro
Km vanaf Utrecht:
1185

 

 

 

Adresgegevens:
Agriturismo La Tilia
Strada Cascina Bealessio 3
12060 Lequio Tanaro (CN)
Telefoon: +39 0172 696379
E-mail: info@latilia.it
Website: www.latilia.it
Facebook: www.facebook.com/agriturismolatilia

Omschrijving
Agriturismo La Tilia is een leuke boerderij op het platteland van Piëmont in de buurt van Lequio Tanaro. Eigenaren Enrica en Fabrizio en hun familie hebben de boerderij ongeveer 10 jaar geleden helemaal gerenoveerd en er een leuke accommodatie voor het hele gezin van gemaakt.


Op Agriturismo La Tilia worden diverse gewassen geteeld, zoals aardappelen, hazelnoten en diverse groenten en fruit. Deze producten worden in de keuken van de agriturismo gebruikt om de heerlijkste maaltijden mee te maken voor de gasten. Bij de boerderij scharrelen ook nog een aantal kippen, een paard en een ezel.

De ruime en rustieke kamers van Agriturismo La Tilia zijn voorzien van een flatscreen-tv met satellietzenders en gratis WiFi. Elke kamer heeft een eigen badkamer met douche en sommige hebben ook een balkon. Alle kamers hebben zicht op de tuin.

In het restaurant van de agriturismo wordt iedere ochtend het ontbijtbuffet gepresenteerd, dat (zoals dat hoort in Italië) met name bestaat uit zoete etenswaren, zoals zelfgemaakte jam. Op verzoek zijn er ook hartige etenswaren beschikbaar. ’s Avonds kunt u hier genieten van heerlijke streekgerechten met veel eigen geteelde, biologische producten.

Agriturismo La Tilia ontvangt graag gezinnen met kinderen, die tijd willen doorbrengen temidden van het echte boerenleven. Er is lekker veel ruimte te om te spelen en te ontdekken en de boerderij beschikt over een ruime en goed uitgeruste speelkamer. Bovendien lopen rondom de boerderij huisdieren die het altijd leuk vinden om wat aandacht van de kinderen te krijgen.

De boerderij bevindt zich op 30 km van de stad Alba, de truffelhoofdstad van Italië. Er is gratis privéparkeergelegenheid. In de directe omgeving van de Agriturismo La Tilia kunt u heerlijk wandelen of er met de mountainbike op uit trekken.

Faciliteiten
Wifi internet – kinderbedje – maaltijden – fietsen – speelkamer – dieren

Kaart
Klik hier om deze locatie op Google Maps weer te geven.

Share