Terug naar het overzicht Piëmont

Land: Italië
Regio:
Piëmont
Gemeente:
Bonvicino
Km vanaf Utrecht:
1195

 

 

 

Adresgegevens:
Vecchia Borgata I Muri
Via Muri 2
12060 Bonvicino (CN)
Telefoon: +31 (0)6 29468154
E-mail: info@tutto-langhe.eu
Website: www.tutto-langhe.eu

Omschrijving
In de groene heuvels van de Langhe ligt verstopt in een klein dorpje een heerlijk vakantiecomplex waar je een geweldige familievakantie kunt beleven. Zes vriendelijke woningen heten je van harte welkom en bieden twee ruime slaapkamers, een woonkeuken, badkamer en privé terras met tuinmeubels en BBQ.

Het gehele terrein is omheind, zodat je de kinderen rustig kunt laten spelen. Ze vermaken zich dan ook prima met de vele fietsen, stepjes, auto’s, ballen en ander speelgoed. Op het terrein bevindt zich een heerlijk zwembad, ping pong tafel, jeu de boulesbaan, trampoline en duikelrek. Uiteraard hebben we ook aan de ouders gedacht en zij komen de dagen relaxed door met een goed boek onderuit gezakt op het eigen terras, bij het zwembad of in een van de hangmatten. We heten je welkom in de bar voor een drankje en nodigen je graag uit voor de wekelijkse pizza-avond.
We voorzien je graag van benodigdheden voor de allerkleinsten, zoals een kinderstoel, babybedje, potje, aankleedkussen, badje etc etc. Gratis tot je beschikking evenals een WiFi verbinding met het internet.


De omgeving nodigt uit tot verkennen, van pittoreske dorpjes tot leuke marktjes en must-see steden. Ook culinair kun je hier prima uit de voeten met Slow Food en een meer dan geweldig wijngebied. Kortom … een familievakantie met vermaak voor iedereen! A presto nelle Langhe … waar alles precies is zoals het moet zijn!

Faciliteiten
Wifi internet – zwembad- kinderbad – kinderbedje – kinderstoel – speeltuin – speeltoestellen – speelgoed – fietsen – wasmachine

Kaart
Klik hier om deze locatie op Google Maps weer te geven.

Share