Terug naar het overzicht Toscane

Land: Italië
Regio: Toscane
Gemeente: Bibbona
Km vanaf Utrecht: 1385

 

 

 

Adresgegevens camping:
Camping Le Capanne
Via Aurelia, Km 273
57020 Bibbona (LI)
Telefoon Ecamp: +31 20 705 3000
Website: http://www.ecamp.nl
Facebook: https://www.facebook.com/campingvillagelecapanne

Omschrijving
Camping Le Capanne is een oase voor gezinnen op het Toscaanse platteland met glooiende graanvelden, boomgaarden en stilte rondom. De camping is opgebouwd rondom een oude gerestaureerde boerderij, die nu het middelpunt vormt van de kinderactiviteiten. Er zijn diverse bars en restaurants, een supermarkt, tennisbanen, beachvolleybal en heerlijke zwembaden. Wanneer je Camping Le Capanne binnenkomt betreed je een klein stadje, speciaal voor jou en je gezin bedacht. In totaal heeft deze camping 338 plaatsen.

De goede voorzieningen zijn onlangs vernieuwd. Een mooi zandstrand ligt op twee kilometer van de camping en in het hoogseizoen rijdt er een pendelbus. De zwembaden op Camping Le Capanne zijn voorzien van heuse watervallen, glijbanen, bubbelbad en solarium. Bij de zwembaden is een ruim en groen zonneterras aanwezig. In de zomermaanden worden door het animatieteam allerlei leuke activiteiten georganiseerd, zoals spelletjes en toernooien. En voor de allerkleinsten is er een speciale speeltuin en een aparte kinderspeelkamer. Andere leuke faciliteiten zijn de minigolfbaan, waar je zowaar een kleine Toren van Pisa tegenkomt, en het fijne restaurant met gezellig terras.


Vanaf Camping Le Capanne kunt u veel moois in de omgeving bekijken. Allerlei indrukwekkende steden zijn te bezoeken, zoals Firenze, Siena, Lucca, Pisa en Volterra. Zelfs een dagje naar het eiland Elba of lekker wijnproeven in de Bolgheri streek is mogelijk. En na een dagtocht naar een mooie Toscaanse stad, kunt u vervolgens lekker relaxen bij het zwembad op de camping.

Ecamp biedt op Camping Le Capanne twee typen stacaravans aan: een type heeft twee slaapkamers, de andere drie slaapkamers. Alle stacaravans zijn voorzien van airconditioning.

Faciliteiten
Wifi internet – zwembad – kinderbad – maaltijden – speeltuin – minigolf – tennisbanen – beachvolleybal – wasmachine – animatie

Kaart
Klik hier om deze locatie op Google Maps weer te geven.

Share