Terug naar het overzicht Trentino-Zuid-Tirol

Land: Italië
Regio:
Trentino
Gemeente:
Molveno
Km vanaf Utrecht:
1080

 

 

 

Adresgegevens:
Via Belvedere 15
38080 Molveno (TN)
Telefoon: +39 046-1586906
E-mail: info@hotellory.com
Website: www.dolomieten-hotel.com
Facebook: www.facebook.com/hotellory.dolomieten

Omschrijving door de eigenaar
Hotel Lory is een gezellig, klein en knus hotel voor maximaal 50 gasten. Al bij aankomst zult u zich verwonderen over het fenomenale uitzicht vanaf het terras, eetzaal en wellicht ook vanaf uw kamer! De ligging is perfect ten opzichte van het centrum en het meer (loopafstand 5 minuten.) Ook de gondellift naar ‘Pradel’ met het avonturenpark ligt op 1 minuut loopafstand en is in de zomer geopend.


Als u het hotel binnenstapt bevindt u zich gelijk in de sfeervolle bar, alwaar u lekker kunt genieten van een cappuccino, een biertje of een ‘Spritz Aperol’.

“Hier worden de belevenissen van de dag verteld, tips aan elkaar uitgewisseld en alweer plannen gesmeed voor de volgende dag”

Voor in de bar heeft u een prachtig uitzicht over het meer. Achter in de bar is een tv hoek, waar u Nederlandse televisie kunt kijken of een DVD-tje aan kunt zetten.

Doordat wij een ‘Nederlands’ hotel zijn met Nederlandse werknemers is het de afgelopen jaren gebleken dat het voor gezinnen met kleine kinderen ideaal is om bij ons te verblijven. De kinderen hoeven namelijk niet voor elke vraag naar hun ouders te lopen en kunnen gewoon direct hun wensen vertellen aan ons.

Wij vinden het erg belangrijk dat de kinderen en de ouders het goed naar hun zin hebben op vakantie en proberen daar ook zo goed mogelijk op in te springen. De kinderen kunnen zich in de bar, met speelhoek, prima vermaken. Hier is ook Nederlandse TV aanwezig en gratis WiFi.

In de winter: Aangepast Kindermenu
Ook zorgen we voor een speciaal aangepast (gezond) kindermenu. De kinderen kunnen dan met zijn allen aan één lange tafel eten. Tussen 17.30 en 18.00 gaan de kinderen aan tafel en zodoende hebben de ouders de tijd om de (kleinste) kinderen op bed te leggen voordat zij zelf gaan genieten van het 3-gangen diner.

De iets oudere kinderen kunnen zich dan vaak prima vermaken in het bargedeelte, waar toezicht wordt gehouden door een Nederlandstalige medewerk(st)er.

Als er genoeg animo voor is organiseren we verschillende activiteiten, onder andere:

– fakkeltocht
– ‘vossenjacht’ op de piste
– speurtocht bij het meer
– pizza’s maken

Op aanvraag is het ook mogelijk om (Nederlandse) oppas te regelen. Dit is wel handig als dit van tevoren wordt aangegeven zodat wij onze roosters daar op aan kunnen passen.

Faciliteiten
Wifi internet – kinderbedje – maaltijden – speelgoed – wasmachine – rolstoeltoegankelijk

Kaart
Klik hier om deze locatie op Google Maps weer te geven

Share