Terug naar het overzicht Umbrië

Land: Italië
Regio:
Umbrië
Gemeente:
Bevagna
Km vanaf Utrecht:
1530

 

 

 

Adresgegevens:
Camping Pian di Boccio en Agriturismo Belsito
Via Pian di Boccio 10
06031 Bevagna (PG)
Telefoon: +39 0742360164
E-mail: info@piandiboccio.com
Website: www.piandiboccio.com
Facebook: www.facebook.com/camping.boccio

Omschrijving door de eigenaar
Wij zijn begin jaren ’80 begonnen als camping. In 2001 hebben we op 400 meter van het centrum van de camping een oude boerderij gerestaureerd en is daar het agriturismo Belsito bij gekomen. In 2012 hebben we nieuwe kamers/appartement geplaatst tegen het campingterrein aan. De opzet is als volgt: het agrarisch bedrijf met 70 hectare bos, olijfgaarden, notenbomen, fruitbomen en groentetuin met daartussen het agriturismo, en nog eens 16 hectare met camping.

Pian di Boccio bevindt zich in het centrum van Umbrië, waar vandaan gemakkelijk de meest beroemde artistieke, culturele en religieuze centra van de regio bereikt kunnen worden. We hebben drie zwembaden; 25×18 m en 15×8 m (deze laatste is toegankelijk voor mindervaliden en heeft een hydromassage bad) en een zwembad voor kinderen (10×6 m), jeu des boules banen, tennisbaan, voetbal- en volleybalveld, tafeltennis, tafelvoetbaltafel, speelgelegenheid voor de kinderen, visvijver, boogschieten, bar, mini-market, pizzeria met houtoven, een restaurant geleid door de vrouw des huizes en animatie in juli en augustus. Bovendien kunt u proeven van onze eigen extravergine olijfolie en ingemaakte groenten en fruit.


Op Pian di Boccio, geleidt door de familie Spinuzza, zult u een relaxte vakantie doorbrengen op het mooie en groene platteland van Umbrië. Uw kinderen zullen zich prima vermaken bij het zwembad, in het bos, tijdens de cursus pizzabakken en bij alles wat ze verder nog tegen komen!

Faciliteiten
Wifi internet – zwembad – kinderbad – kinderbedje – maaltijden – speeltoestellen – tafeltennis – wasmachine – airconditioning – fietsen – rolstoeltoegankelijk

Kaart
Klik hier om deze locatie op Google Maps weer te geven.

Share