Terug naar het overzicht Umbrië

Land: Italië
Regio:
Umbrië
Gemeente:

Monteleone d’Orvieto
Km vanaf Utrecht:
1480

 

 

 

Adresgegevens:
Vocabolo Perumpetto 1
05017 Monteleone d’Orvieto (TR)
Telefoon: +39 0763 0834116 / 348 116 55 93
E-mail: info@casasancarlo.com
Website: www.casasancarlo.com
Facebook: www.facebook.com/pages/Casa-San-Carlo/197832250270541

Omschrijving
Casa San Carlo: hét familie-adres in Umbrië, Italië! Op de grens met Toscane ligt dit ideale vakantieadres, voor jong & oud. Als je te gast bent bij Klaartje, Torben, Giulia(7 jr) en Elena (4 jr), hóeft niets en mag veel. Lekker zwemmen in het mooie grote zwembad, trampoline springen, schommelen, klimmen in de tuin… Maar ook in de omgeving is veel leuks te doen en te zien!

Casa San Carlo heeft 7 ruime mooi ingerichte comfortabele appartementen. Natuurlijk zijn er kinderbedjes en kinderstoelen aanwezig, er is volop speelgoed aanwezig zoals een fijne legotafel en tafeltennistafel, voetbaltafel en gezelschapspelletjes.


Voor de ouders is het ook ultiem ontspannen om in CasaSan Carlo te logeren: de kinderen maken direct vriendjes met andere kinderen, en zelf kunnen ze genieten van een heerlijk driegangen diner (2 x per week geserveerd, met speciaal kindermenu), de gezellige pizza avond op woensdag én een welkomstmaaltijd in het hoogseizoen. En de bakker komt langs met verse broodjes, che buono!

Benvenuti!

Faciliteiten
Wifi internet – zwembad – kinderbadje – kinderstoel – kinderbedje – maaltijden – speelgoed – speeltuin – speeltoestellen – wasmachine

Kaart
Klik hier om deze locatie op Google Maps weer te geven.

Share