Terug naar het overzicht Umbrië

Land: Italië
Regio:
Umbrië
Gemeente:
San Venanzo
Km vanaf Utrecht:
1520

 

 

 

Adresgegevens:
Vocabolo Polmone 4
05010 San Venanzo (TR)
Telefoon: +39 3497293816/075875556
E-mail: info@polmone.org
Website: www.polmone.org
Facebook: www.facebook.com/pages/Polmone-Turismo-Verde-appartamenti-vacanza-in-Umbria/153710467989555

Omschrijving door de eigenaar
Vijfentwintig jaar geleden zagen we de boerderij ‘Polmone’ voor het eerst, bovenop een heuvel in the middle of nowhere in Umbrië met rondom vrij uitzicht en prachtig oranje avondlicht. Toen nog een ruïne zonder toegangsweg, electra en water. Nu nog steeds dat schitterende vrije uitzicht maar de ruïne hebben we volledig gerestaureerd en de boerderij bestaat inmiddels uit vier ruime appartementen. De tuin is volledig omheind om de koeien van het terrein te houden en daardoor hebben kinderen hier alle vrijheid. Op 80 meter van de boerderij hebben we in dezelfde stijl een huis voor onszelf gebouwd en achter ons huis, buiten gehoorsafstand van de appartementen, is het zwembad. Op Polmone wonen ook onze twee labradors Luna en Kiki, onze twee katten Lotje en Mickey en er zijn kippen.


Het is moeilijk om uit te leggen waarom kinderen Polmone zo’n fijne plek vinden. Misschien maakt een greep uit ons gastenboek iets duidelijk:
“het was super leuk ook zo’n mooi uitzicht!!!! het zwembad is super schoon. we zijn met papa en mama er een week geweest. gelijk op de eerste dag gingen we pizza’s bakken! met nico! ze hebben ook 2 honden en 2 katten! we zijn op mooie plekjes gaan wandelen! met nico en hebben koeien botten gevonden!er was ook een heel mooi beekje en het huisje was lekker ruim.
ROOS EN NICO ZIJN SUPER SUPER SUPER LIEF!!!!!!!!!
1 week is veeeeeeeeeel te kort dus blijf langer!!!!!!
ik wil er nog een keer naar toe!!
van c en a 9 en 8 jaar!!! doei”

En een moeder die zelf als kind al op Polmone was:
“Voor de 3e keer naar Polmone! 15 jaar geleden kwam ik er voor het eerst. Ik was toen 10 jaar oud en kwam met mijn ouders. Altijd heerlijke herinneringen aan gehad. Dit jaar weer, maar dan zelf als moeder. Met mijn ouders en 8 maanden oude dochter hebben we een fantastische week gehad bij Roos en Nico op Polmone. Het was zo leuk hier weer terug te komen.
Ons appartement ‘Cinema’ was super, de omgeving prachtig, alle dieren lief, de pizza avond heerlijk en gezellig, de zorg van Nico en Roos top! Alle kinderspullen die we voor J mochten lenen maakte het helemaal af.
Polmone Turismo Verde: een echte aanrader voor een heerlijk weekje ontspannen, genieten en bijkomen! We komen zeker weer terug.”

Faciliteiten
Wifi internet – kinderstoel – kinderbedje – maaltijden – speelgoed – fietsen – wasmachine

Kaart
Klik hier om deze locatie op Google Maps weer te geven

Share