Terug naar het overzicht Umbrië

Land: Italië
Regio:
Umbrië
Gemeente:

Tuoro sul Trasimeno
Km vanaf Utrecht:
1460

 

 

 

Adresgegevens:
Villa Pellegrino
Via dei Pini 28
06069 Tuoro sul Trasimeno (La Cima)
Telefoon: +39 075826860
E-mail: info@VillaPellegrino.com
Website: www.villapellegrino.com
Facebook: www.facebook.com/villa.pellegrino

Omschrijving door de eigenaar
Italië is favoriet vakantieland nummer één, maar zit u niet te wachten op massale drukte, dan is deze accommodatie perfect voor u. Kleinschalig, quality time, sfeervol, cultuur en natuur en beslist genoeg ruimte voor de kids om te spelen.

Onze charmante Bed & Breakfast Villa Pellegrino ligt op de grens van Umbrië en Toscane en vlakbij het mooie Trasimenomeer. Goed centraal om beide regio’s te ontdekken en te genieten en te ontspannen aan het water. U bent vlakbij allerlei mooie steden in de buurt zoals Assisi, Perugia, Cortona, Siena, Orvieto. Overal zijn leuke dorpjes rondom het Trasimenomeer met strand en heerlijke ijswinkeltjes voor u en uw kinderen.

Onze villa heeft sfeervolle kamers en complete en comfortabele appartementen. Een ideale bestemming met uitzicht op het Trasimenomeer. In en om het meer kunt u met de kinderen naar hartenlust zwemmen, zonnebaden, varen, wandelen, fietsen en watersporten. Er zijn diverse zandstrandjes in de buurt.

De villa is een oase van rust omringd door een grote afgesloten tuin met trampoline en boomhut en een mooi bos met pijnbomen, waar kinderen heerlijk kunnen ravotten. Elke B&B kamer/appartement heeft een eigen badkamer, terras met tuinmeubilair. Er is overal gratis WIFI en parkeren kan binnen de afgesloten parkeerplaats.


Sandra Pellegrino en Jeroen Westhoven zijn de gastvrije Italiaans/Nederlandse eigenaren. Zij kennen de gewoontes en de cultuur van het land goed. Deze vriendelijke B&B is de verwezenlijking van een lang gekoesterde droom.

Umbrïë is de meest gastvrije regio van Italië, zo is bekendgemaakt tijdens de BIT, de vakantiebeurs van Milaan. Op basis van ruim 100.000 recensies op Trivago kwam Umbrië als beste uit de bus, met een score van 8.2. Arrivederci in Italia!!

Faciliteiten
Wifi internet – zwembad – kinderbad(je) – kinderbedje – kinderstoel – speeltuin – speeltoestellen – speelgoed – maaltijden – wasmachine – fietsen

Kaart
Klik hier om deze locatie op Google Maps weer te geven.

Share