Terug naar het overzicht Luxemburg

Land: Luxemburg
Gemeente:
Parc Hosingen
Km vanaf Utrecht:
300

 

 

 

Adresgegevens:
Domaine La Sapinière
An der Deckt 1
9836 Hosingen
Telefoon: +352 92 01 06
E-mail: info@sapiniere.nl
Website: www.bungalow.net
Facebook: www.facebook.com/lasapiniere.lu/

Omschrijving door de eigenaar
Domaine la Sapinière is de ideale bestemming voor een vakantie met het hele gezin in Luxemburg. Het vakantiepark ligt op 500 meter hoogte tussen de uitlopers van de Ardennen, niet ver van de authentieke stadjes Vianden en Clervaux. Hier kan je genieten van de prachtige Luxemburgse natuur, de indrukwekkende kastelen en gezellige kleine dorpjes.

Het vakantiepark Domaine la Sapinière biedt accommodatie aan in diverse types bungalow of appartementen met terras, die u gewoon in het Nederlands kunt boeken. Er is een verwarmd buitenzwembad en een binnenzwembad aanwezigen er kan gegeten en gedronken worden in de brasserie. Vakantiepark Domaine la Sapinière garandeert een vakantie vol plezier, comfort en natuur.Dit vakantiepark is een geweldige keuze voor een onvergetelijke vakantie met de kids in Luxemburg. In de vakanties zullen de kinderen snel nieuwe vrienden maken op het park en samen spelen in de speeltuin en het zwembad. Reist u met een baby of peuter dan hoeft u niet zelf te slepen met extra spullen, u boekt heel gemakkelijk een babybedje, -badje, kinderstoel en box bij en staat het in de woning klaar bij aankomst.

Faciliteiten
Wifi internet – zwembad – kinderbedje – kinderstoel – speeltuin – speeltoestellen – midgetgolf – tafeltennis – tennisbaan – maaltijden – wellness

Kaart
Klik hier om deze locatie op Google Maps weer te geven.

Share