Terug naar het overzicht Karinthië en Stiermarken

Land: Oostenrijk
Regio: Karinthië
Gemeente: Gmünd
Km vanaf Utrecht: 1050

 

 

 

Adresgegevens:
Familieboerderij Glawischnig-Hofer
Oberbuch 7
9853 Gmünd
Telefoon: +43 4732/2177
E-mail: info@glawischnig-hofer.at
Website: www.glawischnig-hofer.at
Facebook: www.facebook.com/kuhlerbauernhofurlaub

Omschrijving
Familieboerderij Glawischnig-Hofer is een boerderij in de buurt van Gmünd in Karinthië, speciaal ingesteld op de aanwezigheid van kinderen. Er is gratis WiFi in de lobby.

Voor de kinderen is hier van alles te doen: er is een groot verwarmd en omheind zwembad, een speelweide en een speeltuin. En het leven op de boerderij kan ook heel interessant zijn voor kinderen: zij mogen bijvoorbeeld helpen bij de verzorging van de koeien. Ook zijn er kippen, pony’s, schapen, varkens en nog meer dieren, bijvoorbeeld de eenden en ganzen bij eendenvijver.


Familieboerderij Glawischnig-Hofer beschikt verder over een sauna. Alle kamers van de boerderij zijn voorzien van een eigen badkamer met föhn, satelliettelevisie en een zithoek. Als u daarom vraagt, zorgt men voor aanwezigheid van een aankleedkussen en babyfoon in uw kame . Iedere verdieping heeft bovendien een gemeenschappelijke keuken. Altijd handig als je met kinderen op vakantie bent!

In het restaurant van de familieboerderij worden lokale gerechten geserveerd, die bereid worden met producten van de eigen boerderij. Iedere ochtend kunt u gebruik maken van een goed voorzien ontbijtbuffet. Tijdens de lunch is een kleine kaart beschikbaar en ’s avonds kunt u gebruikmaken van een drie gangenmaaltijd.

De Familieboerderij Glawischnig-Hofer ligt op 10 minuten rijden van het centrum van Gmünd. Hier zijn winkels en restaurants. De ingang van het Nationaal Park Nockberge ligt op ongeveer 30 minuten rijden. De Ski- en wandelgebieden Katschberg en Innerkrems zijn met de auto makkelijk bereikbaar en er gaat ook een skibus.

Faciliteiten
Wifi internet – zwembad – maaltijden – speeltuin – kinderboerderij – wellness – speeltoestellen

Kaart
Klik hier om deze locatie op Google Maps weer te geven.

Share